Krievija uzbruka pasaulei, bet pasaule izrādījās stiprāka.

Krabe

Piekrītu Andim Atvaram. Dža, raksta vienu un to pašu, bet kad viņam iebilst sāk psihot un lamāties. Pat nesaprot to ko citi viņam raksta. Tas parāda, kas viņš ir.

8.aprīlis 2023, 21:38
Aleksandrs78

Atradu nepamanītu, senāku andrjuhas v. izteikti kremlisko muldoņu:

"Par Ukrainu man nekas nav jāpierāda, jo jūsu meli pavisam drīzi taps visiem redzami, kad Mazā Krievija (ar ienaidnieku piešķirto nosaukumu - Ukraina) , Baltā Krievija un Lielā Krievija apvienosies un tālāk karos pret sātanismu pārņemtiem Rietumiem. Tādēļ pacietību un siltas kājas :D :D :D :D .."

 

Algoto kremlinu bandai pasprucis kas atklātāks, sasapņojies svešo vergs par lielkrieviju, izveidotu no patriotisko  baltkrievu un ukraiņu līķu kaudzēm! Nekā...neglābs urliku pacietība, tieši pretēji, uz Nirnbergu-2 aizvedīs šo kremļa 5.kolonnas spiegu un citus arī! Būs tev aukstas kājas un pamatīgi nopelnītas pretlatviski ilgi smirdinoties mūsu zemē!

9.aprīlis 2023, 23:08
Aleksandrs78

Krabe

Piekrītu Andim Atvaram. Dža, raksta vienu un to pašu, bet kad viņam iebilst sāk psihot un lamāties. Pat nesaprot to ko citi viņam raksta. Tas parāda, kas viņš ir.

--------------------------------------

Ko tu vergs no tā paša pūžņa citu vari paņaudēt, ko tev liek, to skribelē un visu tavu verga mūžu citādi nav bijis un nebūs! Arī niku tikpat smieklīgu, kā andrjuha izvēlējies, viens kremļa sesks letiņu tēlo, otrs šo vergs arī eiropeisku - vācisku niku uzkabinajis, idiotiski cerot, ka viņa kremlinu stulbības un meli ticamāki liksies!

  

9.aprīlis 2023, 23:18
Andis Atvars

džā tomēr nebūs taisnība, ka mošķi Lieldienās nosprāgst. Nožēlojami un reizē s mieklīgi, ka babene uzdodas par veci. Tik nesāciet tagad liegties, ka man nav taisnība, jo tā pavisam zaudēsiet jebkādu cieņu, kuru jau tā esiet zaudējusi. Tā jūsu uzspīlētā centība atklāt "viltus profilus" tik nodod jūs pašu. Nezinu vai tāda aptaurēta esiet no dzimšanas vai tas žīžas nopelns, ka nesaprotiet, ka manis rakstītā nekā krimināla nav, jo es neaicinu tautas karot, bet gan apvienoties un cīnīties pret patieso ļaunumu.

10.aprīlis 2023, 0:03 (10.aprīlis 2023, 0:31 - labots)
V ilis Gutmanis

AB  Skolotājs. Diemžēl jakonstatē ka verga un Jūdas dvēsele esat jūs. Tāpēc ka visi jūsu izteikumi tikai vaicna konflikta uzkurināšanu. Jūs esat prasts provokātors kuš tāpat kā DŽA, Marcis Dzelme un citi ukrainas uzvaras gaidītāji pēc pirmā šāviena Latvijā izkūpēsit kā nebijuši un jums pie vienas vietas būs tēvzeme ka tik paša pēcpuse ir vesela.

10.aprīlis 2023, 9:21
Andis Atvars

Vili, divos punktos jums tomēr nebūs taisnība. Nav tāds AB Skolotājs, bet ir AB babene gados. Par cik tā PSRS laikā bijusi aktīva partordzene, tad tagad cenšas izpirkt grēkus ar pidaru vērtību neatbalstošo gānīšanu. Viņa nekur neizkūpēs kā dža un Mārcis, jo nodarbojās ar pašdarbību, tādēļ jaunā situācijā atkal centīsies apmainīt tāpočkas gaisā pamestas. Mārcis un dža var būt arī viena persona, lai gan liberasti visi kā caur koppapīru zīmēti, ir propagandas apmaksāti troļļi, lai forumu piecūkotu, ka no malas nevienam negribētos tajā ienākt.

10.aprīlis 2023, 9:57
Krabe

AB Skolotajs

Par tēmu raksti, ''dura''.

10.aprīlis 2023, 10:28
DŽA

Drīz, krievijas TV skanēs Gulbju ezers. 

10.aprīlis 2023, 14:26
Andis Atvars

Par godu Zeļenskim?

10.aprīlis 2023, 15:21
Marcis Dzelme

Aizver savas smirdigas zaunas debilas Andris Atvars un reali, ka 1993 gada Krievijas TV skanes Gulbju ezers un Vilis Gutmanis pats ir provokators.

10.aprīlis 2023, 17:07
Krabe

Dža, jau no 2014. gada lasu, ka Putinam beigas un viņu tūlīt tiesās Hāgā. Kur tas viss ir?

10.aprīlis 2023, 17:38
Andis Atvars

Aizver savas smirdigas zaunas debilas Andris Atvars (C)

Kad es pārstāšu ar jums spēlēties, tad būs pienācis jūsu gals. Šo jums derētu atcerēties, lai grēkus paspētu nožēlot.

"un reali, ka 1993 gada Krievijas TV skanes Gulbju ezers un Vilis Gutmanis pats ir provokators." (C)

Kas, jūsu programmētājs žīds, ka visu vienā laidā rakstiet?

Tad Vilis tomēt nav kremlins, bet no orgāniem, lai izvilinātu uz plača 5to kolonnu? Hmm... un ko jūs man tagad ieteiktu darīt... no viņa distancēties vai meklēt kontaktus?

10.aprīlis 2023, 17:59
V ilis Gutmanis

Andis Atvars distancēties no manis noteikti vajadzētu ne tāpēc ka būtu no valsts drošības orgāniem bet gan tāpēc ka esmu latviešu nacionalitātes nacists. Kāpēc? Tāpāc ka uzskatu ka latvijai būtu vairāk jādomā par savu tautu nevis par visādām salašņām. Kāpēc man ir tuvāka Putina politika? Atbilde vienkārša tāpēc ka viņš negrib pieļaut ka viņa valsti izmanto kā kājslauķi. Kas attiecās uz pārējo lai ko mēs darītu Krievija, Baltkrievija ir mūsu kaimiņi un ja tu gribi labi dzīvot ar kaimiņiem nav jāķildojās ar viņiem ir jāsadarbojās. Diemžēl uz doto brīdi mēs savu valsti esam pārdevuši par pārtikušas dzīves solijumiem kuri diemžēl nekad nepiepildīsies.

11.aprīlis 2023, 16:44 (11.aprīlis 2023, 16:45 - labots)
DŽA

Vili zili, pasūkā atvara pipeli, moš viņš tev arī to pašu, tas krabis vēl pievienosies, tad jau būsiet kā normāla moskoļu tradicionālā ģimene. Tur ir visi pideri, prezidents pat pedofils. 

11.aprīlis 2023, 18:53 (11.aprīlis 2023, 18:56 - labots)
Andis Atvars

"latviešu nacionalitātes nacists."(C)

Kas jums tādas muļķības ieborējis? Tas tikai ir normāli, ka cilvēks vispirms domā par savu tautu, valsti un tad par pārējiem. Nenormāli ir kā rīkojas pie varas eošie, ka šie par visu pasauli domā un savējos vispār aizmirst. Nav naudas ne izglītībai, ne medicīnai, ne pensijām, bet ir pusmiljārds eito priekš ukraiņu izkaušanas Ukrainā ir. Es citādāk to nosaukt nevaru, kā genocīdu pret ukraiņiem, jo ja karu uzvarēt nevar un to Ukraina uzvarēt nevar, tad to sākt pat nedrīkst un ir jāpiekrīt visām pretinieku prasībām, bet nevis jāsagrauj viss, jāizkauj tauta un tad jāpadodas. Vēl 200 000 ukraiņiem jāmirst, la Ze varātu slēgt izdevīgāku kapitulācijas aktu(nav pat runas par kaut kādu uzvaru, kā te daži pamuļķi kladzina) ? Kā to vispār jāsauc?

11.aprīlis 2023, 20:49
V ilis Gutmanis

Andis Atvars, ieborējis nav neviens, taču mani uzskati Latviju tās iedzīvotājiem ir stipri vien pretrunā pret tā saukto toleranci. Tāpēc ka biedrus no varavīksnes es izolētu piespiedu ārstēšanai. Un ja godīgi jārunā man ir pie kājas cik tie tur ukraiņi ies bojā, jo ja cilvēkam ir totāli izskalotas smadzenes un viņš frontes līnijā karo par to kas iedzīvojas uz viņa asinīm. Neko labāku viņi nav pelnijuši. Diemžēl arī mēs jo pagājušu trisdesmit gadu laikā mēs neesam sapratuši kādā bedrē mēs esam ielēkuši no kurienes arā mēs diez vai kad tiksim. Pareizāk sakot no šīs bedres mūs neviens neizlaidīs, nu ja vienīgi visā pasaulē notiks globālas pārmaiņa kurām es ne pārāk ticu. Cilvēki ir kūtri un savā vairākumā gļēvi kā piemēra mūsu oponents DŽA.

11.aprīlis 2023, 22:06
Andis Atvars

Es gan biedrus no varavīksnes tā nemocītu un pats nemocītos, bet ļautu tiem doties vienā virzienā plašajā pasaulē. Pēc savas būtības tie ir cilvēki, kuri ir zaudējuši cilvēka statusu, dvēseli un radošumu, ko visā pilnībā demonstē džā un mārči - nav ne zilbes no viņiem, kā uzlabot dzīvi Latvijā, tik ir cepšanās par Putinu un maskaļiem un tiem jāsūta kur tie, kuri nevelk līdzi viņu meldiņam, bet tas vēl  vieglais variants. Nu nav viņi arī ārstējami, jo zaudēto dvēseli neatgriezt. Īstenībā, covid afēra paveica labu darbu, tā izgaisināja ilūzijas par latviešu tautu un tagad man vispār nav svarīgi vai latvietis, krievs vai baltkrievs, bet galvenis, lai būtu cilvēks.... baltais cilvēks. Par Latvijas nākotni? Sarežģīts jautājums, jo pie varas esošie no varas labprātīgi neatteiksies, tādēļ ir divi varianti, kā tie varu atstāj - Latvija nonāk Krievijas "apskāvienos" ... nav obligāti Latvijā karaspēks jāieved, jo Rietumi mūs pārdos, galvenais, lai tik būtu no Krievijas labs piedāvājums. Otrs variants, ka sabrūk ES un NATO un Krievija mūs arī vilcinās pārņemt. Tāda situācija novestu pie Latvijas pilnīga sabrukuma - bada un noziedzības un valsts institūcijas pārstātu darboties. Jā, ir vēl trešais variants, ka visā pasaulē notiek globālas pārmaiņas, bet pār tām nerakstīšu, lai lielāko daļu Latvijas iedzīvotāju neievestu depresijā, jo viņi nebūs gatavi pārmaiņām un neizdzīvos. 

11.aprīlis 2023, 23:24
DŽA

Bērniņi, izvelciet pimpjus viens no otra pakaļām un, mājās! Mamaškas jūs sauc, šči savārījušas, jā jā, ar treknu cūku tauku pikuci! Ņam ņam, urlas!

12.aprīlis 2023, 16:48
V ilis Gutmanis

DŽA nu nesmirdinies tevi neviens par cilvēku neuzskata. Tāda smirdīga mēslu čupa kura vairāk kā smirdēt un lietot rupjības neko vairāk nemāk. Bija taču teikts griezies pie ārsta, slimību nevar izārstēt bet var ierobežot.

12.aprīlis 2023, 19:03
Edgars Ozolins

Ārprāts.Izrādās Ukraina ir visa pasaule.Nu nevajag tik traki melot.

12.aprīlis 2023, 20:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:45

Jaunākās diskusijas