Krievija uzbruka pasaulei, bet pasaule izrādījās stiprāka.

Aleksandrs78

Grūtgalvim andrjuham v. mēs pacentīsimies palīdzēt saprast mūsu dialogā tam uzdotos jautājumus, tos atdalot un numurējot.Jo nabaga kremlins, starp pārgudru palagu driķēšanas intervāliem, brīžiem pilnīgi nesaprot neko no apspriestā jautājuma jēgas un būtības un analfabētiski viltīgi atbild uz sevī sacerētiem jautājumiem, bet ne mums:

1. Vai šodienas 4.maija republika ir 1918.gada Latvijas latviskas valsts atjaunotne un turpinātāja?  

2. Vai krievu psrs okupācijas režīmam sabrūkot un to regulāro militāro okupantu tehnikas personālsastāva izvešana, bet daļēju militārpersonu skaita un mulzīgo civilokupantu masas atstāšana Latvijas teritorijā bez pamattautas (pilsoņi līdz 1940.g.17.jūnijam un to pēcnācēji) piekrišanas, bez tam nepieciešamā referenduma ir tiesisks un leģitīms 4.maija varas akts? 

3. Un vai starptautiskajām tiesībām un Ženēvas konvencijai atbilst 4.maija režīma psrs okupantu un to pēcnācēju naturalizācija un pilsonības piešķiršana bez Latvijas pamattautas piekrišanas - referenduma? 

29.marts 2023, 12:54
DŽA

Atvar, vibljedok, tavas attīstības iespējas, apstājās tavā dzimšanas brīdī- tad, kad izkriti no savas muteres pakaļas cauruma, patiešo sausās atejas bedrē. 

29.marts 2023, 15:31
V ilis Gutmanis

Ir smieklīgi lasīt kārklu vāciešu pēcnācēju murgus par to cik liela un varena nācija viņi ir. Pie kam lamuvārdus viņi sekmīgi izmanto no krievu lamuvārdu arsenāla.

31.marts 2023, 17:54
Andis Atvars

Viss, ko dža raksta, to viņš raksta par sevi, jo nav iespējams rakstīt to, ko pats nav pieredzējis. Un vēl - lielākie nacionālisti un urā patrioti ir zemas izcelsmes un tie pirmie apmetīs kažoku, kad patriotisms būs jāapliecina.

31.marts 2023, 19:32
Jelena Sergejeva

Atvaram tiešām ar paurīti nav labi.Iedomājos tādu subjektu inkvizīcijas laikos. Highway To Hell Atvar. Cerams tur būs labāk kā durkā. Ja domā, ka būs garlaicīgi paķer Vili līdz, jautrība būs bezgalīga. 

1.aprīlis 2023, 3:15
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva man būs liels prieks ja jūs sagaidīsat to brīņišķo brīdi kad piepildīsies jūsu rožainie sapņi.

1.aprīlis 2023, 12:34
Andis Atvars

“Atvaram tiešām ar paurīti nav labi” ©

Ja nesaprotiet manis rakstīto, tad tas pavisam noteikti nav jums domāts un nebūtu pareizi no manas puses jums tad vēl skaidrot un uzņemties atbildību par sekām, ka būsiet sevi pazudinājusi. Es rakstu tiem 10% , kas manis rakstīto saprot. Garīgas lietas ir obligāti jāsaprot, jo nesaprastais sarežģītos mirkļos izspēlē ļaunus “jokus”.

1.aprīlis 2023, 13:02
Andis Atvars

"sagaidīsaiet to brīņišķo brīdi, kad piepildīsies jūsu rožainie sapņi."(C)

Interesanti, viņa vēlējumu saprata :)))) ...

1.aprīlis 2023, 13:28
DŽA

Atvar, aizvar žaunu. 

2.aprīlis 2023, 13:37
Jelena Sergejeva

Es pilnīgi visu sapratu. Nedomā, ka stulbā blondīne raksta. Man pie kājas, kas Atvaram un līdzīgiem ir galvā,manis pēc kaut baznīcā bučojas. Savu viedokli es tāpēc nemainīšu. 

2.aprīlis 2023, 13:47
Andis Atvars

"manis pēc kaut baznīcā bučojas" (C)

Esiet pabijusi vai vēl esiet Muntjana sektā? Vienkārši, nevaru nevienu citu sektu iedomāties, kura būtu Ukrainā un Latvijā, un saistīta ar azov.

"Savu viedokli es tāpēc nemainīšu." (C)

Neviens jau no jums to arī neprasa: "Tikai muļķi un miroņi nekad nemaina savas domas". (E.Dž.Louels) Labā ziņa priekš jums, ka jums vēl nav sava viedokļa un tās tikai izveidosies, ja spēsiet atbrīvoties no melu propagandas. Tad, kad jūs spēsiet arī pamatot savas domas, tad tas būs viedoklis.

2.aprīlis 2023, 17:55
Jelena Sergejeva

Kad pietrūkst ticība sev, tad var ticēt kaut kaimiņu kaķim. 

2.aprīlis 2023, 18:39
Andis Atvars

Ja pietrūkst ticības sev, tad var pieplusot kaimiņa kaķa ticību, ja sava kaķa nav, lai sanāktu pilni 100% ticības.... es pareizi jūs sapratu? Izteiciens par kaķa lāstiem neko iedvesmojošs vis nebūs. Ja par ticību vienas vai otras puses uzvarai, tad tas viss sanāk daudz komplicētāki, kā varētu šķist, jo iznākums tiek noteikts pirms kaujas un mūsu ticība var būt vienīgi pareiza vai nepareiza. 

 

2.aprīlis 2023, 20:29
Aleksandrs78

 - patīkami un visai interesanti brīžiem te lasīt, tikai daži par daudz un nevajadzīgi rupji izsakās, bet daudz nepatīkamāk ir lasīt kremlina uzsvērti pieklājīgā tonītī izcili pretigie meli un stulbi kremliskā propagandas stila melošana. Pie tam, ar latvisku niku visas tēmās ierāpojis, bet nodod sevi uzreiz ar kremļa muldonu un visur šis 5.kolonnas tips parēgojas, redzams diennaktīm šo vesels bariņs strādā. Visi ar vienu, obligati latvisku niku te konveijerā strāda,bet laikam gan ne vairs par pašu nicināmajiem raškas-paraškas koka rubļiem!

3.aprīlis 2023, 2:26
V ilis Gutmanis

AB Skolotajs interesanti kāpēc jums visūr tā 5. kolonna regojās varbūt tāpēc ka pats to pārstāvat. Kas atiecās uz stulbās kremliniskj propogandas stilu, gribētos pajautāt bet ar ko atšķirās latvijas mēdiju propogandas stils kas dažviet klajus melus cenšās iebarot par absolūtu patiesību. Jums tā sakot ir tuvāka rietumu propoganga, citi iegūstot informāciju no citiem avotiem skatās uz jums tāpat kā uz lētu propogandistu. Jūs te sākumā izteicaties ka daži daudz un nevajadzīgi rupji izsakās, bet pats beigu beigās nolaidaties līdz šim līmenim. Žēl, pat ļoti žēl ka jūs negribat saprast vienu ka jūsu grieztie zaļie papīrīši nebūt nav vērtīgāki par tā sauktajiem koka rubļiem.

3.aprīlis 2023, 7:00
DŽA

Z ili, trolli, atkal greiza ortogrāfija un interpunkcija.  Tak teicu- raksti rašiski.

3.aprīlis 2023, 12:54
Andis Atvars

“Patīkami un visai interesanti brīžiem te lasīt, tikai daži par daudz un nevajadzīgi rupji izsakās.” ©

Jūsprāt, rupjības izmantot pat vajag? Ar mēru un nevajadzīgi, tas rakstītā ir fons, lai pēc pēdējā mežoņa jūs pati neizskatītos. Rupjības un draudi propagandā ir galējais līdzeklis, lai iebaidītu un apklusinātu oponentu, kurš ne tikai pauž patiesību (tad tiek izmantota vieglāka artilērija – personiski uzbraucieni, kā neizglītots, neko nesaprot, Putina aģents… ) , bet atmasko propagandas melus. Lieki piebilst, ka Re:Check nav propagandas melu atmaskotājs, bet melu (covid afēras) piesedzējs. Piemēram, ir sen zināma patiesība, ka vakcinācija saslimšanas laikā ir saslimšanas veicināšana un nav svarīgi pret ko vakcīna paredzēta, jo vienkāršoti izsakoties, vakcīna piesaista imūnsistēmas resursus tādā mērā, ka tai vairs nav resursu priekš slimības ienākšanas no ārienes aizturēšanai. Ko dara re:check , tā sludina, ka covid vakcīna (pareizāk būtu eksperimentālā vakcīna) covid materiālu nesatur, tādēļ tā nav covid saslimšanas avots un tas pat ir patiesi, bet meli jau nav arī nepatiesība, bet līdz galam nepateikta patiesība. Kā vakcinācija veicina saslimšanu jau paskaidroju.

“Daudz nepatīkamāk ir lasīt kremlina uzsvērti pieklājīgā tonītī izcili pretigie meli. “ ©

… un protams, atkal nav neviena piemēra, jo es esmu patiesības etalons un jums muļķiem man ir jātic katram vārdam.

“…. stulbi kremliskā propagandas stila melošana. “ ©

Šādu samocijumu lasu pirmo reizi. Izrādās, ka meliem ir stili, bet ne, vienkārši, meli. … nu, nu, bet melu lauciņā kas rosās, tiem jau labāk pārzināt sava āroda nianses, tādēļ uzticēsimies profesionāļiem :D .

“Pie tam, ar latvisku niku visas tēmās ierāpojis” ©

To “latvisko niku” uzrakstīt arī variet jeb tas ir kas tik sakrāls, ka to jūs rakstīt nedrīkstiet (ebrējiem sava Dieva vārdu bija aizliegts rakstīt, bet ja rakstīja, tad bija vesels lērums priekšnosacījumi jāievēro) .

“… nodod sevi uzreiz ar kremļa muldonu” ©

Ieinteresējiet, jo vienīgais, kas izmanto krievu lamu vārdus ir DŽA, bet viņš taču fašists un niks arī  ne latvisks .

“Visi ar vienu, obligati latvisku niku te konveijerā strāda.” ©

Jūs aizrunājaties, jo necik sen rakstījāt, ka jums tur kaut kāds svingeru klubiņš esot, visi vienādi domā un raksta ar vienu niku, lai nebūtu jāķēpājās ar profila mainīšanu.

“Laikam gan ne vairs par pašu nicināmajiem raškas-paraškas koka rubļiem!” ©

Kāda vaina rublim, galvenais, ka par to var visu dzīvei nepieciešamo iegādāties.  Starp citu, Krievijā būs ar rudeni pat aizliegts izmantot bankām SWIFT, tā kā lēnām pār tiltu, jo Dievs nemīl trakos. Ja vēl saistībā ar SWIFT, tad Rietumi ir totāli mazohisti, jo SWIFT ir darījumu izsekošanas instruments un to nelietojot ASV vairs nav nekādas kontroles par to, vai tās vasaļi ievēro vai nē tās noteiktās sankcijas pret Krieviju. Tieši jau tas pats ar Krievijas oligarhu aplaupīšanu Anglijā. No tās pēdu ir paņēmuši arī arābu pasaules miljardieri (Lielbritānija zaudēja pusi savus noguldījumus) un arābu pasaule kopumā pārgāja Putina pusē, kurš šiem nedraud ar iekrājumu atņemšanu, ar savas demokrātijas uzpiešanu un arī solījumus tur, bet nevis kā briti, kuri pie pirmās izdevības uzmetīs.  Rietumi būtu piecietuši un pat pabalstījuši Lukašenko Baltkrievijā un to pat varētu izmantot cīņā pret Putina Krieviju, bet nē, ņema un šo ar varu dzina Putina apskāvienos. Tas pats jau ar Krievijas un Ķīnas sadarbību. Bez Rietumiem nekādas Krievijas un Ķīnas savienības nebūtu. Makroni, šolci, leienas, kariņi…  ir pēdējās niecības, kuri Rietumus nobrucinās ar galiem.

3.aprīlis 2023, 13:04
DŽA

Atvar, ieti tu dierst.

3.aprīlis 2023, 14:10
Andis Atvars

Domāju, ka pirmās klases skolnieciņš, ap šo laiku, spētu jau tik daudz prast uzrakstīt un pat bez kļūdām ;) .

3.aprīlis 2023, 14:53
DŽA

Atvar, mans tak teikt- dierst tu iet, mēsls! Kas, ujebok, skaidrs nav? 

3.aprīlis 2023, 16:18

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas