Krievija uzbruka pasaulei, bet pasaule izrādījās stiprāka.

DŽA

Tas, ka krievija karu zaudēs, skaidrs. Viņus ukraiņi dauza. Es par ko citu. Kamdēļ kremļa režīms, 2014.gadā, nolēma uzbrukt Ukrainai? Ko, maz sazagts bija? Tak viss pietika kremlim- villas, jahtas, miljardi kontos, ko vēl var gribēt? Krievu tauta ir paverdzinaata, ir pietiekoši stulba, lai, redzot to, ka putlers viņiem čurā acīs, vainotu pie tā ne savu diktatoru, bet Eiropu un Ameriku. Arī ar rietumiem, krievijas attiecības bija relatīvi labas. Ko kremļa fašistiem vajadzēja Ukrainā? Atkārtot Trešā Reiha kļūdu- karu pret pasauli? Neņemot vērā to, kā karš beidzās nacistu Reiham. Labi, apmēram skaidrs.

Bet salīdzinām Hitlera Vāciju ar putlera krieviju. Hitlers bija dižs valstsvīrs, piekopa askētisku dzīves veidu- viss tautai, viss Vācijai. Putins? Sazadzis miljardus.

Hitlers, īsā laikā, izvilka Vāciju no hiperinflācijas, radīja darbavietas, normālu, pārticīgu dzīvi savai tautai. Dzīves labklājība vāciešiem auga. Putins? Neko! Krievija bija sūdos un ir sūdos joprojām. 

Hitlera Vācijā, priekš tiem laikiem, bija augsti attīstītas tehnoloģijas, nopietna kara mašinērija. Putlera krievija- atpalikusi zeme. Labi redzams rietumvalstu ieroču pārsvars. 

Vācijā, tauta tiešām bija par vadoni- Hitlers vāciešiem pārticību deva! Krievijā? Jocīgi, bet krievu tauta (lielākā daļa) arī par vadoni putleru! Kaut gan putlers viņiem neko devis nav, vēl lielākā nabadzībā iegrūdis. 

Nacistu Reihs karu zaudēja. Hitlers nošāvās, kā īstam vecim, tādā situācijā pienākas darīt. Putlera fašisti arī zaudēs. Bet putlers nenošausies, viņš gļēvs ir, viņu tiesās. Mūža ieslodzījums. Eh, Nirnbergā nacistiem bija nāvessods, žēl, ka tagad vairs nav. Lab', putlers sapūs cietumā. 

Kas ir dīvaini. Hitleram tiešām bija liela, apmācīta armija un, tam laikam, moderni ieroči. Krieviem nav ne viena, ne otra. Putlers kopēja Hitleru, bet nesaprata to, ka uz grābekļa uzkāpa. 

 

12.marts 2023, 18:13 (12.marts 2023, 19:06 - labots)
Marcis Dzelme

Tev 100% ir taisniba un Putins to karu ar Ukrainu planoja jau 2014. gada pec Krimas un Donbasa aneksijas.

13.marts 2023, 7:47
Andis Atvars

Nosapņojat vai kafijas biezumos zīlējāt? Ja kaut ko apgalvojiet, tad nepieciešams arī pamatojums, ir jāsaprot iemesls, kas Ukrainas gadījumā pat nesākas ne 2022. gada 24. februārī, ne 2013. gada rudenī, bet 19. gs. sākumā. Šodienas ukraiņu vēsture sākās pēc Ukrainas iedzīvotāju izkaušanas 19.gs. sākumā, kad viņus kā mežoņus ieveda un izmitināja tukšajā teritorijā. Ja kāds pieņem noslepkavotā identitāti, tad ar to tas ir paņēmis uz sevi slepkavam pienākošo sodu, tādēļ tādi ukraiņi un Ukrainas vispār nebūs un lai tas tā būtu, visi mēģinājumi pārtraukt karu bija nesekmīgi. Ukrainas karu var pārtraukt vienā dienā, ja šodienas ukraiņi atsakās no viņiem iemānītās identitātes, jo citādi ukrainas izkaušana nav apturama.

13.marts 2023, 19:56
DŽA

Atvar, tu tak idiots esi.

 

13.marts 2023, 21:23
Elita Strazdiņa

Jāpiekrīt DŽA, Atvars ir...:D

13.marts 2023, 21:37
Andis Atvars

Un kā personiskais uzbrauciens man pamatotu jūsu apgalvojumu, ka Ukraina uzvarēs karā Krieviju? Es saprotu, ka daudziem mans rakstītais ir šoks, bet patiesība reti kad ir medus maize, bet tā, lai cik nepatīkama arī nebūtu, to apzinoties ir iespējams iziet no "elles", kurā Ukraina ir nonākusi, kamēr jūsu fantāzijas tik ukraiņus ved dziļāk iznīcībā. NATO nav domāts, lai tas veiktu sauszemes operācijas, tādēļ tas karos līdz pēdējam ukrainim. Bet šada ideja ir kvalicifējama kā genocīds.

13.marts 2023, 21:46
Andis Atvars

Varbūt Elitai ir pamatojums... nav?... tad kādas jums tiesības izteikties, pat ne par manis rakstīto, bet mani? Ar atmiņu man ir pat teicami, bet neatceros, ka būtu kur ticies ar jums un loģiski, jo es covid sektantus uzskatu par aitām un muļķiem.

13.marts 2023, 22:13
Marcis Dzelme

Andis Atvars ir tikai viens un stulbs neta idiots un reala dir...

14.marts 2023, 8:09
Andis Atvars

Kad šo rakstījāt, spogulī skatījāties? Man pat nav nācies atrast internetā nevienu jūsu komentāru, kuru par komentāru vispār var uzskatīt un arī šis nav komentārs, ja nu kas, bet piņņaina tīņa izlēciens.

14.marts 2023, 9:47
Žigimants Krēsliņš

Es nupat idiotu klasifikācijā atradu jaunu līmeni. Ir vienkāršie pamuļķīs. Ir sistēmai noderīgi idioti. Ir idioti. Ir profesionāli dalbajobi. Un vēl ir Andis Atvars

14.marts 2023, 12:13
Andis Atvars

Hmm... jūs tajā klasifikācijas hierarhijā esiet kur?

14.marts 2023, 14:28
Aleksandrs78

". Šodienas ukraiņu vēsture sākās pēc Ukrainas iedzīvotāju izkaušanas 19.gs. sākumā, kad viņus kā mežoņus ieveda un izmitināja tukšajā teritorijā. Ja kāds pieņem noslepkavotā identitāti, tad ar to tas ir paņēmis uz sevi slepkavam pienākošo sodu,"

--------------------------------------------

Nu, bet reiz citiem prasi pamatojumu, tad proties arī pats un pamato, šo ukraiņus nepamatoti aizvainojošo, pat pazemojošo rimdkopu?! Pie tam, tas 100% precīzi attiecas uz hazārisko moskaļu bandu, kas zaga visu, gan cilvēkus, mantas un teritorijas un protams melu. melu jūru?!

15.marts 2023, 16:05
Aleksandrs78

Pardon, kļūdas labojums -  un protams viņu melu, melu  jūra?!

15.marts 2023, 16:08
Aleksandrs78

PK - šodien fikcija, jeb tomēr reāls spēks?!

 2023. gada 14. March at 15.29

https://www.youtube.com/watch?v=eo2zrw7PNsc  

Edgars Alksnis | Pilsoņu Kongresa priekšsēdētājs – apslāpētā milzu oficiālā nacionālā spēka turētājs (jeb pieturētājs?)! Visai interesanta saruna, caur pusvārdiem, ar daudz skaidri nepateikto, bet zinatājam saprotamo tekstu. Paldies raidījuma veidotājai, ka cilā šos latviešiem svarīgos jautājumus!

-----------------------------------------------------------------

Dāmas un kungi, varbūt kādiem ir kas interesants par šīs apslāpētās milzu organizācijas tēmu kas sakāms?

15.marts 2023, 16:21
Aleksandrs78

https://jauns.lv/komentari/raksts/zinas/549465-gramatikas-kludu-pilna-teksta-policija-atsakas-sodit-latviesus-nistoso-dzeraju-kurs-uzbruka-deputatam


Par vati - andreju vodovorotu, joskes dēlu (aņdisis atvarsis):

Andis AtvarsVakar 17:15
Tiešām, no kura laika vjenoti ir sākuši izmantot sabiedrisko transportu? Man jau gan šis viss izskatās pēc PR akcijas (interesanti, cik "vatei šis samaksāja par aktierspēli) - redz kādi jaunie vjenotēni patriotiski, zemessardzē stāsies, no algas pielikuma atteiksies, jo tautai taču arī nav viegli laiki. Vēl es kaut ko nesapratu - no kura laika par Saeimas deputāta "apgaismošanu'', kas viņš patiesībā ir, ierosina krimināllietas. Nav dzirdēts, ka kāds Saeimas deputāts sēdētu par pretvalstisku likumu pieņemšanu, nu kaut vai covid žīžas laišanas sakarā.

Solveiga ĀbolaVakar 18:52
Andis Atvars , jāmaina vārds un uzvārds ,tie ir pretrunā ar pausto viedokli un uzskatiem .
----------------------------------------------
Okupantu jauktenim ne vārds, bet adrese un dzīvesvieta uz viņa rašku-parašku jāmaina un visai viņu vates varzai! Bet kamēr kangari ir pie varas, to būs grūti izdarīt, ja nu vienīgi tauta pati...

15.marts 2023, 18:13
Aleksandrs78

Mums šis latviskais koments patika!

No Jauns.LV -Gramatikas-kludu-pilna-teksta-policija-atsakas-sodit-latviesus-nistoso-dzeraju-kurs-uzbruka-deputatam un kāda vates - okupanteļa smirdiens:

Labais14. martā 16:05
Tā skatos, ka pastalas dikti spēcīgi fano par vemjotību.Īpaši trollis ādolfs āksts, lielais krievu izsitējs. Protams, vien i-netā.
-------------------------------------

Tā skatos, ka smalkie apavi - pastalas dikti spēcīgi traumē svešo vīžainos (lapjaķus) un mums viņam un tam līdzīgajiem svešo personāžiem jāsaka paldies! Patiesi liels paldies, ka mums, snaudošajiem un dumi neapzinīgajiem pilsoņiem atgādina, ka okupācija nav beigusies un okupantu kremlinus ir BEIDZOT jāizvāc no mūsu valsts!

16.marts 2023, 18:19
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=quGKRb78mWE   

Oļģerts Ziļickis | Ceļa sākums uz nekurieni.

17.marts 2023, 13:35
DŽA

Hāgas tiesa vakar izdeva orderi Putina arestam! Bezprecedenta gadījums. Valstu prezidentiem, lai kādi noziedznieki viņi arī nebūtu, ir imunitāte, viņi ir neaizskarami. Bet, no vakardienas, ar tiesas lēmumu, Putins, ja izbrauks no krievijas, tiks arestēts un taisni uz cietumu! Līdz ar to, krievijā vairs nav prezidenta ne de jure, ne de facto. Ir kriminālnoziedznieks, kurš pat krievijas kapitulāciju nebūs tiesīgs parakstīt. 

18.marts 2023, 15:50
Andis Saukāns

Hitlers nemaz tik askētiks nebija, jo lietoja lielā daudzumā opiātus. Par to pēc kara stāstīja viņa personīgais ārsts. Iespējams viņa pašnāvība saistīta ar to, ka viņš Berlīnas ieņemšanas laikā slēpjoties bunkurā vairs nevarēja dabūt narkotikas. Narkomānija tai laikā Vācijā bija izplatīta, jo metamfetamīnu saturošu preperātu - pervitīnu oficiāli pārdeva aptiekās, plaši izmantoja medicīnā un izsniedza tankistiem un lidotājiem.

18.marts 2023, 21:51
DŽA

Tas nenozīmē to, ka viņa dzīvesveids nebija askētisks. 

19.marts 2023, 10:52

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas