".... tik zems, pretīgi jēls līmenis degradē viscēlāko tēmu!"(C)
Tik jāpiefiksē, ka jēlibu izcelšanās ir no "attīstītajiem" un visādi "pārākiem" par krieviem, ukrainīšiem. Man būtu kauns, ka esmu latvietis, ja latvieši starptautiskos pasākumos tā sāktu apdziedāt Putinu, kā to dara ukraiņi. Un atkal, nevis sliktais jātiražē otrā, bet labais sevī. Nē, ar labo sevī nenozīmē sevis lielīšanu, bet labā apliecināšanu darbībā.
"Ne brīdi nav lasāmi citādāki uzskati, bet gan 100% okupantu ideoloģijas un to melu tiražēšana" (C) Ja nav pamatojuma, tad ir propaganda, ja ir pamatojums, tad ir viedoklis. Viedolis var būt arī kļūdains, bet tas būs viedoklis un tā kļūdainumu iespējams pierādīt. Piemēram, Ukraina Krieviju uzvarēs mēneša laikā un punkts. Tā ir propaganda, meli. Nav svarīgi, kuras puses tie ir, ja pamatojuma vietā ir punkts. Loģiska pamatojuma apgalvojumam nav, jo Ukrainas un Krievijas potenciāls ir nesalīdzināms + vēl Ķīna ar savu 90% pasaules ražošanu ir Krievijas pusē. Bet tā varētu būt taisnība, ka tā tieši neko Krievijai nepiegādā, bet izmanto kā starpnieku Irānu, kurai taču nekas nav ko zaudēt, jo jau līdz 24. februārim bija pati sankcionētākā valsts pasaulē (pēc tā nokļuva otrā vietā, jo Krieviju sāka sankcionēt ~ 3x vairāk) un tā jau gadu desmitus. Apgalvojumu varētu pamatot metafiziski, taču es jau rakstīju, ka tieši tas ir galvenais iemesls Ukrainas problēmās. Vispirms viss notiek garīgā sfērā un tikai pēc tam tas materializējas. Laika apstākļus var normāli prognozēt divām nedēļām uz priekšu novērojot procesus stratosfērā, jo tur izveidojušies laika apstākļi pēc divām nedēļām projicējas, kā laika apstākļi, uz Zemes. Prognozes mēnesim jau ir tikai minējumi, tāpat kā greizās prognozes par bargām un siltām ziemām. Neatceros, kad tās būtu pareizi prognozētas, jo tad jau es pēc koku lapu biršanas rudenī varu noteikt nesalīdzināmi precīzāk laika apstākļus līdz pat Jāņiem.
Ja vēl par Rietumu un Krievijas propagandu, tad tomēr tās atšķiras. Ja Krievijas propaganda balstās uz līdz galam nepateiktu patiesību (būs arī citi varianti, bet es par galvenajām vadlīnijām (meli nav nepatiesība, bet līdz galam nepateikta patiesība )) , tad Rietumu propaganda balstās uz patiesību, kura tiek piedēvēta pretiniekam vai arī tiek tiražēti acīm redzami meli. Par meliem pienākas garīgs sods un tas ir nopietni. Un šajā ir tas pats interesantākais, ka sodu saņem nevis melis, bet tas, kas meliem notic, tādēļ ir tie absurdie meli no "paralēlās pasaules" - tika izšautas 30 raķetes, no tām 25 tika iznīcinātas un galā tika tika bojāti vai iznīcināti 16 objekti. Lai noticētu tādiem meliem, tur tiešām ir vajadzīga titāniska ticība un tāds ir kā indulgence melim ne tikai pagātnē un tagadnē, bet arī nākotnē.
Jā, propagandas (nav svarīgi kuras puses propaganda tā ir) upuris tiešām varētu būt zaudējis cilvēka statusu, bet pavisam konkrēti, viņš jau dzīvo neizdzīvošanas zonā. Tas nenozīmē, ka nebūtu iespējams atpakaļceļš… ir jāsāk ar atsacīšanos pašam melot.