Krievija uzbruka pasaulei, bet pasaule izrādījās stiprāka.

Andis Atvars

“Smieklīgi, Ķīna esot krievijas pusē:) “ ©

Nekā smieklīga nav, jo Krievijai zaudējot Ķīna neko neiegūtu un tā būtu nākošā, ko Rietumi ar ASV priekšgalā centīsies nograut. Bet šo taču jums tā kā vajadzēja saprast, ja reiz diskutējiet par politiku, jeb covid žīža jūs padarījusi par mentālu invalīdu, ka vien spējiet tik vien, kā griezt  Ukrainas “patiesības ministrijas” propagandas plati?   

“Ķīnai 90% pasaules ražošanas:) ; Pamuļķi, nosauc kaut vienu Ķīnas koncernu. “ ©

Bet jūs atrodiet ko, kas būtu ražots Rietumos un tad varēsim padiskutēt par tiem 90%  un kurš ir pamuļķis. Rietumu ražotnes atrodas Ķīnā un neviens tās no Ķīnas izvest neatļaus, tieši tāpat, kā tas ir notices Krievijā un Baltkrievijā – strādājiet vai savas rūpnīcas zaudēsiet.

“Ukraina Krieviju uzvarēs” (C)

Kādā veidā un kāds tam pamatojums? Pat mūsmājas propagandisti, lai nekļūtu pavisam drīzi par apsmieklu, par kaut kādu Ukrainas uzvaru vairs nerunā. Pēdējās ziņas, ka Rumānijas parlaments jau savas bijušās teritorijas Ukrainā ir noformējis kā savas. Vēl tik atliek Rumānijas karaspēka daļām šķērsot Ukainas teritorijas robežu. Bet tas jau ir Ukrainas sabrukuma sākums.  Varat tagad iedomāties Poliju, kura jau sen staigā pa kvēlojošām oglēm un grib atgūt ne tikai Ļovas apgabalu, bet ko vairāk. Par cik tā ir lielākā Ukrainas atbalstītāja, tad tai varētu Putins apetīti sabojāt, ka Polijai būs jāsamierinās ar mazporciju.  

“ Ķīna dabeigs atņemot Sibīriju.”©

Tas noteikti nav šodienas darba kārtībā. Ķīnai ir jāsagaida Rietumu sabrukums un jāatgūst Taivāna. Kad tas būs noticis, tad tā varēs pafantazēt, kā būtu ja būtu, bet līdz tam būs daudz kas neparedzēts noticis, ka šodienas plāni pat nebūs vairs derīgi.  

“Atvar, tā arī neesi atbildējis uz vienkāršo jautājumu- esi pārstājis dirsā pisties, jebšu nē?” ©

Ko vēlējaties ar tādu apmelojumu panākt, lai es nolaistos līdz jūsu līmenim… un kapēc? Jūs tāpat nespētu to kā izmantot, jo ja mēģinātu, tad tas jūs pazudinātu. Jūs jau ar manis apmelošanu esiet sev sabojājis dzīvi…. jūs esiet ienācis manā teritorijā un es nežēloju nevienu, kas ienāk bez manas atļaujas.

25.marts 2023, 21:28
Aleksandrs78

Jauki, ka andrjuha v. mums atbildot beidzot godīgi reaģē uz savu mentāli īsto nosaukumu, kas citiem ir vārds! Nu, tas nu tā, bet par tēmu NAV NEVIENAS ATBILDES, kas arī bija te publikai jāpierāda, jo visās publikācijās par DDD tēnu tā reaģējuši ir visi okupantu 5.kolonnas spiegi un pērkamie sarkannacisti - kremlini!

"Un jūs nav pilnvarojusi arī latviešu tauta rakstīt ko tās vārdā..." mūkot no paša tekstu izraisītā jautājuma un atbildes vietā tik demagoģiski neatbilstošu un nesakarigu atbilžu imitācija nedara godu par tik rūdītam kremlinam, bet verga loģika, par mistisko pilnvarojumu uzdot jautājumus, tas nav brīvam cilvēkam pat apspriežams! Jo katrs Latvijas īstenais pilsonis, neatkarigi no tautības un religiskās konfesijas  ir tiesīgs uzdot jebkam un jebkuru publisku jautājumu par Latvijas valsti, tās likumiem, likumu nepildīšanu un valdības trūkumiem vai pozitīvo darbību, kā nacionālo jautājumu, ta saimniecisko problēmu ziņā. Bet mukšana no skaidri formulētiem un būtībā elementāriem jaut. gan labi raksturo angažēto indivīdu, kas ar verbālo caureju parpludina savu komentāru, lai izmuktu no atbildes uz skaidri uzdotiem jautājumiem, kas gan neko nemaina lasītāju augošā. liekuli  atmaskojošā necieņā pret tādu, tik vecu un tik novazātu kremlinu gļēvo stilu! 

Tālākais vīzdegunības teksts uzspiež mums pienākumu domāt par adekvātu reakciju un silti iesakām to uztvert kā mūsu tekstu: "Sodu par manis apmelošanu izvēlieties pats. Lai kas arī jums ienāks prātā, tas pie jums notiks."

"Kas, jūs no Latvijas politiskās kūts, ka rakstiet daudzskaitlī, lai nebūtu jauzņemas personiska atbildība?" - visai pajolīga, redzams visādi svešas kūtsiemītnieka neizpratne, ka rakstot piem.domu grupas vārdā nav vajadzības ielogot desmit nikus, jo par tēmu vienojamies vai ik brīvā brīdī katrs raksta savu no mūsu objekta datora, bet vienotas izpratnes un politiskās pārliecibas vienoti un saskaņoti! Kas gan te nesaprotams tipiskam lavrova un solovjova kūts ražojumu atgremotājam??!

Kas attiecās uz kremlinam uzdotajiem jautājumiem, tad atverot arhīvā tādu tēmu, pat 30.gadu garumā. tur izleks līdzīgi Latvijas patriotu vērtējumi un jautājumi un 100% vienmēr aizmukušo no šo jautājumu atbildēm algoto okupantu varza un to tiesājamo pakalpiņu troļļi!

25.marts 2023, 23:33
Andis Atvars

“Jauki, ka andrjuha v. mums atbildot beidzot godīgi reaģē uz savu mentāli īsto nosaukumu, kas citiem ir vārds! Nu, tas nu tā, bet par tēmu NAV NEVIENAS ATBILDES, kas arī bija te publikai jāpierāda, jo visās publikācijās par DDD tēnu tā reaģējuši ir visi okupantu 5.kolonnas spiegi un pērkamie sarkannacisti - kremlini!”©

Un tā raksta skolotājs? Kur jums domu skaidrība? Tāds iespaids, ka psihenes pacients šo visu raksta. Ne jau es atsaucos uz jūsu nievām, bet saviem rakstītiem tekstiem, ko jūs izmantojiet, lai apmelotu mani. Temas jautājums ir:  “Krievija uzbruka pasaulei, bet pasaule izrādījās stiprāka”, bet nevis: “ Latvijas 4. maija republiku un tā atbalstītāji un noliedzēji”. Tādēļ arī ierosināju atvērt atsevišķu tēmu. Ja kas, tad jūs man nevienu jautājumu īstenībā neuzdevāt, bet rosinājiet citiem uzdod man priekšā uzrakstītus jautājumus. Tas laikam tā notiek troļļu fermās, ka viss jau priekša uzrakstīts. Īstenībā, tāda jūsu rīcība ir necieņa pret tēmā rakstītājiem. Bet sāku jūs saprast, kādēļ tik nesakarīgi rakstiet, jo es trāpīju desmitniekā un jūs vairs sevi savākt nespējiet. Bet ja ir tā, tad vajag nomierināties, savārīt nervu tējiņu un ieturēt pauzi. Bet arī tad, ja tiešām centīsieties man oponēt, tad drīzāk gastrītu dabūsiet, kā spēsiet man oponēt. Neviens vēl man nav spējis oponēt, bet tie, kuri spētu, tie man nav oponenti, bet domubiedri. Starp citu, jūs dzimumu esiet mainījusi, ka iesauku vīriešu dzimtē esiet izvēlējusies?

"Un jūs nav pilnvarojusi arī latviešu tauta rakstīt ko tās vārdā..." mūkot no paša tekstu izraisītā jautājuma.”©

Es mūku no atbildes? …. jūs, učene, vispirms iemācieties uzdot normālus jautājumus un es atbildēšu. Es pat nevairos no tādiem “jautājumiem” uz kuriem lielākā daļa neatbildētu. Bet jautājumus uzdodiet no sevis, bet neviss ko rmurgojiet tautas vārdā.

Par to verga loģiku uzrakstiet gan smalkākiem burtiņiem, man interesē psiholoģija. Varbūt ko jaunu priekš sevis atklāšu. Bet lai jums nebūtu diži jāmokas domājot, tad priekšā sev nolieciet spoguli. To ko jūs tur redzēsiet, tas būs verga profils, kas jāraksturo.  

“… par mistisko pilnvarojumu uzdot jautājumus, tas nav brīvam cilvēkam pat apspriežams!” ©

Mīļais cilvēciņ, ko jūs murgojiet, jūs taču pat nesaprotiet mistiks nozīmi. Kas, jūs Radītājs pilnvarojis otram uzbāzties ar saviem jautājumiem? Tieši otrādi, Radītājs katra viena suverēnās robežas aizsargā vēl.

“… katrs Latvijas īstenais pilsonis, neatkarigi no tautības un religiskās konfesijas  ir tiesīgs uzdot jebkam un jebkuru publisku jautājumu par Latvijas valsti, tās likumiem, likumu nepildīšanu un valdības trūkumiem vai pozitīvo darbību, kā nacionālo jautājumu, ta saimniecisko problēmu ziņā. “©

Ir arī neīstenie pilsoņi un kam grasāties ko jautāt un kādēļ man būtu jāatbild par pie varas esošo pastrādātiem noziegumiem. Jūs jau vispār jūdzieties nost.

Tālākais vīzdegunības teksts uzspiež mums pienākumu domāt par adekvātu reakciju … ©

Un atkal mums, kaut rakstīju jums vienai. Kas, jūs sevī bariņu dēmonus esiet savākusi, ka rakstiet par sevi daudzskaitlī? Esmu arī dēmonus izdzīnis, ja nu kas.

"Kas, jūs no Latvijas politiskās kūts, ka rakstiet daudzskaitlī, lai nebūtu jauzņemas personiska atbildība?" - visai pajolīga, redzams visādi svešas kūtsiemītnieka neizpratne (C)

Ja kas ir pajolīgi, tad dzīvot fermā.

“… rakstot piem.domu grupas vārdā nav vajadzības ielogot desmit nikus, jo par tēmu vienojamies vai ik brīvā brīdī katrs raksta savu no mūsu objekta datora, bet vienotas izpratnes un politiskās pārliecibas vienoti un saskaņoti! Kas gan te nesaprotams tipiskam lavrova un solovjova kūts ražojumu atgremotājam??!” ©

Tā jau arī ir kūts, kurā vairs nav indivīds ar savām domām, bet kolektīva apziņa, kuru vēl kāds piespēlējis no malas- zombiju klīnika.

“Kas attiecās uz kremlinam uzdotajiem jautājumiem, tad atverot arhīvā tādu tēmu, pat 30.gadu garumā. tur izleks līdzīgi Latvijas patriotu vērtējumi un jautājumi un 100% vienmēr aizmukušo no šo jautājumu atbildēm algoto okupantu varza un to tiesājamo pakalpiņu troļļi!”(C)

Mans pirmais datoriņš 1995 gadā bija ar atmiņas ietilpību 1,08 Gb un internetu pieslēdza vēl pēc pāris gadiem. Draugiem.lv palaišanas gads ir 2004. un tāds nopietns saits pirmais Latvijā, tā kā nekādi 30. gadi man nesanāk.. Kas būtu jāsaprot ar patriots, pēc kādām pazīmēm vērtējiet? NA esošie ir patrioti… vai tādī, kuri dara visu, lai Latvijā ievilktu krievu tankus ir patrioti… vai tādi, kuri kājām min pašu sarakstīto LV Satversmi, ir patrioti… vai tādi, kuri latviešus dala savējos un svešajos ir patrioti… … galu galā, kā jūsu pašas patriotisms izpaustos – melojot un apmelojot mani ?

26.marts 2023, 10:48 (26.marts 2023, 12:01 - labots)
DŽA

Atvar, iebāz dirsā savus palagus, tos neviens nelasa, tu laiku zaudē. Saproti, tu esi mēsls. Letiņiem tu sūds esi, tavējiem kremļa fašistiem, tu arī sūds esi. Smieklīga spēle- spēlē, kā vēlies, nonāksi pie uzraksta- Sūds tu esi. Atkārtosi spēli? Tas pats būs. Cilvēks, sorry, sūds bez Dzimtenes un nacionālās piederības. Nožēlojami. 

26.marts 2023, 16:48
DŽA

Jautājumi. 1. Tu esi par, jeb pret Latviju? Ja pret- aizvācies. 2. Tu esi par liberālu demokrātiju, jeb pret to. Ja pret- aizvācies. 3. Tu esi par to, lai fašistu valsts tiktu sasista, tādējādi iestājoties pasaulē mieram, jebšu pret to? Ja pret- aizvācies. Viss vienkārši. 

26.marts 2023, 16:59
Aleksandrs78

Nožēlojami un gļēvi andrjuha ir turpināt skribelēt palagu palagus ar dumi blēdīgu mērķīti, izvairīties no tiem pašiem, jums okupantiem bīstamajiem politiskās skaidrības jautājumiem! Mēs neesam slinki un varam atkārtot vēlreiz personīgi no atbildes mūkošajam andrjuham vodovorotam, kas savu īsto  nosaukumu un okupantu kremlina pozīciju naivi mēģima maskēt aiz cilvēciska nika Andis Atvars:

Vai šodienas 4.maija republika ir 1918.gada Latvijas latviskas valsts atjaunotne un turpinātāja? Vai krievu psrs okupācijas režīmam sabrūkot un to regulāro militāro okupantu tehnikas personālsastāva izvešana, bet daļēju militārpersonu skaita un mulzīgo civilokupantu masas atstāšana Latvijas teritorijā bez pamattautas (pilsoņi līdz 1940.g.17.jūnijam un to pēcnācēji) piekrišanas, bez tam nepieciešamā referenduma ir tiesisks un leģitīms 4.maija varas akts? Un vai starptautiskajām tiesībām un Ženēvas konvencijai atbilst 4.maija režīma psrs okupantu un to pēcnācēju naturalizācija un pilsonības piešķiršana bez Latvijas pamattautas piekrišanas - referenduma? 

26.marts 2023, 20:04
Andis Atvars

Pavisam īsi. Ja neesiet dzimumu mainījusi, tad sāciet rakstīt ar atbilstošu iesauku, jo tāda rīcība arī ir vērtējama kā nepatiesība/meli. Tā saista cilvēku un atņem milzonīgi daudz enerģijas. Varētu arī atbildēt uz jautājumiem, jo "pareizām" atbildēm ir konsekvences, kādas jūs noteikti nevēlētos lasīt, bet priekšroka tam, kam jautājumi adresēti ;) .

Kas attiecas uz DŽA, tad izskatās, ka drīzi rakstīs no psihenes, ja vien tur ir internets pieejams.

Pirmais jautājums nav vispār par neko un "par" var apliecināt arī lielākais latviešu nīdējs. Piemēram, par Latviju kā ukru koloniju; par Latviju bez latviešiem...

Uz otro jautājumu mana atbilde ir, šodienas liberālisms ir tas pats fašisms un sātanisms un reizē Latvijas pilnīga piebeigšana. 

Uz trešo jautājumu atbilde ir jā, tik nav iespējams iznīcināt fašismu, ja pastāv komunisms, kas fašismu rada. Ir jāsaprot sātanisma būtību - tas nedod izvēlēties starp labu un ļaunu, bet tas sadala ļaunumu un piedāvā izvēlēties mazāko ļaunumu.

26.marts 2023, 21:13
DŽA

Liberālisms (mūsdienās demokrātijas augstākā pakāpe) esot fašisms un satanisms??? 

Atvar, tu esi idiota gabals.

27.marts 2023, 12:06
Andis Atvars

"demokrātijas augstākā pakāpe" (C)

Dēmonu valdīšana viegli maskētā veidā.

demoNA-krātija (demonu vara) - šī ir patiesā nozime, kad pie varas vispār nav cilvēku, bet dēmoni un to iecelti bioroboti. Demoss - tauta (ne aristokrātija) varētu būt arī izdomāts apzīmējums, lai būtu ar ko maskēt sātana valdīšanu. Bet ir vēl kas interesants, dēmons Rietumu civilizācijā netulkojās un tas tad varētu būt patiesais rādītājs, kuras valstis pieder Rietumu civilizācijai un kuras nē - kuras sātans uzskata par savējām un kuras nē.

27.marts 2023, 14:15
DŽA

Atvar, ujobok, tu sengrieķu valodu centies pielāgot latviešu valodai??? Mēsls tu esi.

Es dzīvoju valstī, kurā ir liberāla demokrātija. Es jūtos labi liberālā demokrātijā. Es jūtos droši. Man ir sociālās garantijas, veselības apdrošināšana, viss tas, kā krievijā nav un, nekad nav bijis. Arī nebūs. 

27.marts 2023, 14:51 (27.marts 2023, 14:53 - labots)
Andis Atvars

"Es jūtos labi... "(C)

Tiešām, pēc jūsu tekstiem spriežot, knapi turieties virs zemes, lai nenobrauktu ellē. Liberālismā labi justies var vienīgi sātanisti un viņu pakalpiņi, normāliem cilvēkiem liberālisms derdzas. Nu un kura tad ir jūsu sapņu zeme... hmm. varbūt Francija :D ...

"tu sengrieķu valodu centies pielāgot latviešu valodai" (C)

Kas jāsaprot ar pielāgot, ja kā rakstīju, dēmons Rietumu pasaulē visās valodās izrunā ļoti līdzīgi un nozīme viena. Varbūt kādam varētu rasties jautājums, kādēļ sātanam tas būtu vajadzīgs. Īstenībā tas tam ir pats svarīgākais - lai cilvēki viņa valdīšanu atzītu par pašu labāko, pārāku par no Radītāja.  No tā tā cilvēku zombēšana, ka nekas labāks par demokrātiju vēl nav izdomāts un tādā garā.  

27.marts 2023, 17:39
DŽA

Atvar, galvā pistais vijebok, muti aizvar?

27.marts 2023, 19:00
Andis Atvars

Hmm... kam gan varētu tik ļoti traucēt patiesība par sātanu?

27.marts 2023, 19:39
DŽA

Ujebok, tu liberālu demokrātiju, valsts iekārtu, sabiedrību, kura balstās uz cilvēciskajām vērtībām, sauc par fašismu un sātanismu??? Bet mordora, kurā ir totalitārs režīms, iebrūkot liberālā pasaulē, laupot, nogalinot, izvarojot, tie ir cīnītāji pret fašismu un sātanismu??? 

27.marts 2023, 21:17 (27.marts 2023, 21:24 - labots)
DŽA

Mēsls, tu uzskati internetu par savu teritoriju, kurā, ja kāds ienāks, tu nevienu nežēlosi??? Pediņ, ja es ienākšu tavā privātajā telpā, tev, vibljadok, būs salauzts deguns un izsisti zobi!

27.marts 2023, 21:22
DŽA

Mans vectēvs bija Šturmfīrers SS, žēl, mēsl, ka tavējie senči viņam pa rokai netrāpījās! Tad tu, izdzimteni, nebūtu šajā saulē!

27.marts 2023, 21:30
Andis Atvars

“sabiedrību, kura balstās uz cilvēciskajām vērtībām, sauc par fašismu un sātanismu? “ ©

“Es nebeigšu atkārtot: demokrātijas būtība nav vairākuma vara, bet īpaša ebrēju aizstāvība no vairākuma.” VEK (Vispasaules ebreju kongress) prezidents Edgars Bronfmans

“ tu uzskati internetu par savu teritoriju, kurā, ja kāds ienāks, tu nevienu nežēlosi?”©

Šis nebūs jums, dža-džā, bet saprātīgiem Cilvēkiem. Uzbrukums bez pamata jebkādā veidā, ir uzbrukums jums jūsu teritorijā un jūs ar uzbrucēju variet darī ko vien vēlaties, kaut tas būtu pats sātans. Ja jūs esiet uzbrukuma iniciators, tad jau neesat vairs savā teritorijā un nebūsiet arī uzvarētājs. Jūs variet aizstāvēt citu ārpus savas teritorijas no netaisnības, bet tikai tādu, kurš ir “mazāks” par jums. Ja šo neievērosiet, tad tiksiet sodīts.

“Pediņ, ja es ienākšu tavā privātajā telpā, tev, vibljadok, būs salauzts deguns un izsisti zobi!” ©

Kad tas būs noticis, tad neaizmirstiet mūs informēt. Tas tādiem kā jūs varētu būt noderīgi.

28.marts 2023, 14:05 (28.marts 2023, 14:08 - labots)
Andis Atvars

"Mans vectēvs bija Šturmfīrers SS " (C)

Jā, dēmonus vecāki nenodod saviem bērniem, bet mazbērniem. Arī šajā ziņā viss pareizi. 

Nogalināt cilvēkus sātaniskas ideoloģijas vārdā būtu liberālās demokrātijas austākais sasniegums?

 

28.marts 2023, 15:06
DŽA

Lūk, atvars tomēr nobučoja manu pakaļu, fleksibls ir.

28.marts 2023, 20:48
Andis Atvars

Noteikti lietojiet ārsta izrakstītās zāles - izārstēt šizofrēniju neizdosies, bet vismaz tās attīstību bremzēt varētu.

28.marts 2023, 21:13

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas