Sipeniece

ina

Jelena un dzintra - pirmkart, ari valsts pilsonis var but vergs. Es nedzivoju Latvija, bet regulari apmekleju latviesu  scotus, un tajos es lasu - aizliegt Krievijas TV, aizliegt Krievijas masu medijus, arestets par informacijas iegusanu no Krievijas, par sava viedokla pausanu. Cik lietas jau Latvijas drosibas policija ir iesakusi ? Atcetos ari to, kur vienu dzelzcelnieku aresteja par to, ka vins nofotogradeja ASV tankus uz platforms. Otrkart, kapec gan cikvekam butu jaiegust obligati  valsts pilsoniba, lai vins netiktu visados veidos diskriminets ?  Es ari neesmu ieguvusi savas mitnes valsts pilsonibu, bet parit iesu velet pasvaldibas velesanas. Es varu stradat pasvaldiba, tiesa, es nevaru velet valsts parlamenta deputatus, bet tadu visadu ierobezojumu, ka Latvija , seit nav. Un cilvekiem, kam 65 un vairak, nav jaliek be valodas eksamens, ne valsts vestures eksamens. 

Treskart,  es patiesam no visas sirds nosodu to, ka Krievija IR iebrukusi Ukraina un, ka tur cies un iet boja civiliedzivotaji, bet man riebjas vienpusugi meli un propaganda, jo vairak, ukrainu pasakas , kas patiesiba ir sausmu stasti, no kuriem dala ir parspileti meli, bet dala pasu ukrainu raditi briesmu darbi. Kas, kad paiet laiks , nak gaisma, un to var uzzinat tikai lasot ari citu, ne tikai Latvijas un Ukrainas  informacijas avotus ( ne tikai krievu, bet ari amerikanu, anglu,vacu un tuvo austrumu) . Ukraini pasi nesaprot, ka ar saviem feikiem vini rada saubas rietumu pasaules iedzivitajos, bet latviesi aprobezotas informacijas apstaklos un vajpratigu masu mediju  del, protams, tic visam,  ko izlasa latviski.

P.s. Jums nerada ari Zelenska vakara ( nightly) intervijas, kuras noskatoties, ir tikai viens secinajums - tas cilveks ir smagi salietojies. Bet Jus jau ticiet tikai savai propagandai.

 P.s.2. Interesanti, kapec vairs nekur neviens nepiemin Kramatorskas stacijas bombrdesanu ?  Vai ne tapec, ka  rakete ta bija ukrainu un tikai ukrainu Tocka-U ? Un ta talak... kas protams, neattaisno Krieviju par iebrukumu.  

3.maijs 2022, 13:30
Jelena Sergejeva

 Nu Inočka, tādas raķetes laida no Baltkrievijas puses un izrādās, ka Krievijai arī ir tādas pašas raķetes. Baltkrievi gan to noliedz, bet ko var darīt, ja liliputs liek klusēt. 9

3.maijs 2022, 22:58
ina

Jelena, jums laikam to ari Latvija nepaskaidroja, ka raketes TOCKA-U lieto TIKAI UN VIENIGI UKRAINA. Tas NAV citu valstu brunojuma. NAV tadu ne Krievijai ne citam valstim, tapec ari noklusa sasutums par Kramatorskas stacijas bombardesanu. 

Velreiz rakstu - es nosodu Krievijas iebrukumu Ukraina, bet vel vairak es nosodu Ukrainu par savas valsts iedzivotaju nogalinasanu, lai uzgaztu vainu krieviem. Ar tik daudz valsti iegaztiem miljardiem un ierociem savu valsti ir jaaizstav godigi, nenogalinot savus iedzivotajus, jo tie jau cies no iebrucejiem, kuram tad lai vini uzticas, ja pasu armija pretinieka nomelnosanai nogalina savejos ? 

4.maijs 2022, 11:41
Jelena Sergejeva

Oooh... Ukraiņi tagad sāk savējos slaktēt? Nu var jau muldēt, bet sākumā jāizguļas. Alkohols var kaitēt jūsu veselībai!!! 

4.maijs 2022, 15:02
ina

Stulbums, Jelena , nav arstejams, un man nav laika, lai ar stulbeniem diskutetu. Veiksmi propagandas uznemsana

4.maijs 2022, 16:02
Jelena Sergejeva

Labi jau būs neārstējamā, diskutē ar palātas biedrenēm. 

4.maijs 2022, 20:37
ina

brauc pie Azov, lai tevi draz visos caurumos, ka to darija to menesi, ko pie viniem pavadiji, nacistu atkritum

5.maijs 2022, 14:01
dzintra

Vai,cik smalka dāma tā mūsu Ina.Labi gan,ka viņa cenšas mūs informēt par speciālo operāciju Krievijas okrainā,citādi mēs dzīvotu pilnīgā maziņā neziņā kā jau nacistu atkritumi.

5.maijs 2022, 20:14
ina

Tas labi, dzintra, ka pati atzisti sevi par nacistu un neiztelojies par nez kadu sveto :D ...

 

6.maijs 2022, 16:52
Jelena Sergejeva

Dzintra... Agrāk komentāros sēdēja tāds Mārcis, viņš arī bija ļoti rupjš un agresīvs savos komentāros. Tas bija par citu tēmu, bet līdzība ar Inu ir. Ja nav ar ko argumentēt, vismaz uzries. Nekas traks, rejoši suņi nekož. 

6.maijs 2022, 17:08
dzintra

Aci'm redzot,Ina un Mārcis ir uz viena viļņa.Galvenais,ka ne viens,ne otrs nav nacistu atkritumi.Viņiem būtu jāturas kopā,lai komfortablāk justos nacistu ielenkumā.Mārcis arī tagad šur tur sēž,visus teikumus sākot ar Un.Lai būtu līdzsvars,visādi ļautiņi ir vajadzīgi šajā Dieva pasaulē.

6.maijs 2022, 18:57
Māriņa

Ak Dievs, Ina - nu kur var būt tik apdauzīta izdzimtene!? Tu taču esi vājprātīga plancka, ja vari pateikt, ka Baltijas valstis gatavojās uzbrukt Krievijai, un, ka tās pašas ir vainīgas, ka tika okupētas un tika izsūtīti 65 000 Latvijas iedzīvotāju. Te jau pat Marcis nestāv ne tuvu, jo viņš ir vnk garīgi atpalicis cilvēciņš, bet tu, Ina - esi mēsls kvadrātā!

6.maijs 2022, 22:49
Jelena Sergejeva

Čau draudzene!!!Pēc ilgiem laikiem viens patīkams vārds. Te vienai grūti tikt galā ar kremliniem. Ar infantīlo Inu pat negribas runāt. It kā saskatījusies CNN un BBC un tagad pirž pa Krievijas modei. 

7.maijs 2022, 20:26
Māriņa

Sveika, mīļā! Es ilgi šeit nerādījos, jo bija pārāk daudz frīku un negatīva. Jāsecina, ka nekas daudz arī nav mainījies. Riešanās ar šādas raudzes mēsliem nav priekš manas nervu sistēmas :) Vienīgais, ko esmu iemācījusies, tas ir spēja nolaisties līdz viņu līmenim un ieliet purnā tos pašus mēslus :)

7.maijs 2022, 21:37
Jelena Sergejeva

Māriņ... Ar tādiem sociopātiem savādāk nevar savādāk. Latviski nevarēšu uzrakstīt, bet krieviski...po volčji žitj, po volčji vitj. 

8.maijs 2022, 0:37
Māriņa

Es drīzāk šeit izmantotu citu alegoriju, jo vilks ir pārāk cēli - ''kas par cūku ir dzimis, kā cūka arī nomirs'' :)

8.maijs 2022, 21:55
Jelena Sergejeva

Nedaudz pārprati. Es ar šīm cūkām varētu būt tikai sanitārs.Ne velti saka, ka vilki ir meža sanitāri.Jo mazāk tādu stulbeņu, kā Ina, jo mierīgāk.Tieši tādas padauzas taisa lielākos sūdus. 

8.maijs 2022, 23:14
raivo

Baiba pateica to ko daudzi klusiibaa nodomaaja. Paldies vinjai par to!

13.maijs 2022, 3:22
Andris Polozs

Kas ir sipeniece?

15.maijs 2022, 9:05
Jelena Sergejeva

Sipeniece bija forša komediante, bet reizēm labāk paklusēt. 

15.maijs 2022, 15:45

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas