Sipeniece

Ansis

Kāds nezina kāpēc Sipeniece gremdē tieši "Prāta Vētru" un Busuli? Kāpēc neko neaizrāda, piemēram, kino nozares pārstāvjiem, kuri pēc 2014. gada Krievijā visu laiku uzdarbojas? Andrejs Ēķis tirgo savas filmas Krievijā, filmē krievu propagandas aktierus, A. Līcītis un I. Kalniņš tur ir regulāri un palīdz krievu propagandai. Un vēl daudzi citi.

8.aprīlis 2022, 10:44
Ansis

Turklāt Ēķim te pieder televīzija RigaTV24. Vai tad tas ir pieļaujami, ka cilvēkam, kuram pieder televīzija, sadarbojas ar Krieviju un tās kino propagandas mašīnu?

8.aprīlis 2022, 11:03
Ansis

Vajadzētu sastādīt sarakstu ar kultūras darbinieku vārdiem, kuri Krievijā ir papildinājuši savus bankas kontus. Visiem būtu interesanti uzzināt, kādas summas papildināja Alvja Hermaņa bankas kontu pēc 2014. gada Krimas notikumiem, kuras viņs saņēma par teātra izrāžu taisīšanu un krievu izklaidēšanu Maskavā un citās Krievijas pilsētās.

8.aprīlis 2022, 13:22
Andris Stafeckis

Sipeniecei sen butu laiks atgriezties ferma govis slaukt nevis stulbi muldet sazinas lidzeklos izradit sevi un savu stulbumu

9.aprīlis 2022, 7:08
Raimonds

kādreiz cienīju šo sievieti, tagad jau vairākus gadus redzams vienvirziens, kūdot un šķeļot sabiedrību. un tas nozīmē vienu no diviem: 1. ir savas intereses, lai ietekmētu vājākos. 2. pati ir viegli ietekmējama un kā influencere būvē savu popularitāti, paužot valdošo un populāro viedokli. Katrā ziņā ļoti nožēlojami, ka izmanto sabiedrības vājāko un neizglītāko daļu, lai celtu savu pašvērtējumu.

9.aprīlis 2022, 8:47 (9.aprīlis 2022, 9:01 - labots)
īpaši stulbs

Visiem atņemt LR pilsonību! Sipeniecei arī!

9.aprīlis 2022, 15:28
Jelena Sergejeva

Ansi... A. Līcītis mierīgi noraugās no debesīm jau trīs mēnešus. Nejauc PSRS laikus ar mūsdienām. Nav manīts, ka kāds mūsu aktieris vai mūziķis šo vājprātu atbalstītu. Pudniks neskaitās, tas ir pumpains dīnis, par kuru es pat nebiju dzirdējusi, līdz viņa orālajai verbācijai par tautas ienaidniekiem. 

10.aprīlis 2022, 9:04
Ādolfs Nāks

Izskatās, ka Baibiņai skauž Busuļa un PV vēriens, kamēr pašai jāmāžojas pa lētiem pašmāju šoviem, tipa saimnieks meklē sievu un stāvizrādēm proletariātu smīdinot. Jā, ko nebrauc virsū arī Raimondam Paulam, jeb tur kiška tonka?

10.aprīlis 2022, 16:52
Inese Busmane

Tā izskatàs ka Sipeniecei gribas kandidēt vēlēšanās,sajūt ka savàdàk sevi izràdīt nebūs iespējams,viņas uzvedība patreiz ir neciešama.

11.aprīlis 2022, 19:01
Ansis

Sipeniece malacis ir pacēlusi ļoti interesantu tēmu. Kāpēc Nacionālā Apvienība joprojām nepublicē A.Hermaņa, R.Paula, A.Ēķa, E.Garančas, L. Vaikules bankas kontu izrakstus, kur būs labi redzams cik Krievija viņiem ir samaksājusi? Vēl jau uz Maskavu 2018. gadā brauca izrādīties mākslinieki V. Celms, A. Riņķis un J. Krievs Laikmetīgās mākslas muzejā "Garāža". Bet 2017. gadā uz Maskavu brauca izrādīties arī baletdejotāji Evelīna Godunova, kurai krievi XIII Starptautiskajā baleta mākslinieku un horeogrāfu konkursā iedeva pirmo vietu, bet Kārlim Cīrulim - trešo. Kāpēc viņi visi atbalstīja Krievijas propagandu pēc 2014. gada? 

12.aprīlis 2022, 18:23
ina

Uh, cik daudz te 1949. gada zinotaju pectecu. Visticamak, kads no manas omites zinotaja pecteciem ari. Manu omiti izsutija 1949. gada 25. marta par to, ka vina bija Latvijas policista atraitne. Opis tad jau gadus astonus ka bija miris bada nave ( totala kermena distrofija bija uzradita ka naves celonis mirsanas aplieciba) aiz Ziemelu Polara loka. Un zinoja par vinu kaimini. Latviesi.  Vinu pecteci, ka redzu, iet vinu pedas...

13.aprīlis 2022, 12:27
Jelena Sergejeva

Ina... Tas ir apbrīnojami. Vecvecāki tika izsūtīti, bet pati atbalstat Krievijas genocīdu pret Ukrainu. Tas laikam saucas"Zviedrijas sindroms", kad ķīlniekiem simpatizē viņu sagūstītāji. 

19.aprīlis 2022, 16:29
ina

Jelena - pirmkart, es neatbalstu Krievijas iebrukumu Ukraina. Otrkart, Jums noteikti nav  saprasanas, kas ir genocids, treskart, tas , ko neonacisti darija Odesa, Donbasa, tas vairak atbilst genocidam,  ceturtkart, Stokholmas sindroms, ja kas, nevis Zviedrijas sindroms, tas ta ka ekvivalents ar Ostapu - Stepanu , ha ha ha, bet Stokholmas  sindroms ir piemeties Jums, jo Jus aizstaviet neonacistus, kas dzivus dedzinaja Jusu tautiesus . Tas manas domas. Bet zombijiem jau viss ir savadak ;) 

19.aprīlis 2022, 16:52
Jelena Sergejeva

Manus tautiešus dedzināja nacisti, bet iznīcināt mēģināja sarkanās cūkas. Kāda starpība, putlers tagad to pašu izvērš Ukrainā, apvienojot divus 20.gadsimta psihopātus vienā, vēl trakākā personā. Par Stokholmu viss pareizi, nenokariet degunu, gan jau iepatiksies un tad varēsiet ķiķināt līdz mūža beigām. 

20.aprīlis 2022, 16:58
ina

Jelena - nu, re, tad jau patiesam Stokholmas sindroms piemeties, ja nacistus aizstaviet. Tos, kuri cilvekus Odesa dedzinaja un slepkavoja , un ne tikai Odesa, visa Donbasa teritorija.  Slikti, ka Krievija pavilkas uz ASV provokacijas, vajadzeja ka ASV  -  likvideja Bin Ladenu un ISIS galvu citas valsts teritorija nevienam par to nesakot, tikai pec tam par to pazinojot ar lielu lepnumu.

20.aprīlis 2022, 17:48
Jelena Sergejeva

Ina... Apmēram kā Krievija cīnījās ar Čečenu teroristiem. Paši uzspridzina māju, lai būtu ieganststs visā apvainot čečenus. Par Belašihas teroraktu paši krievi šaubās. Liliputinam vajadzēja Kaukāzu un viņš to dabūja. Smeh, da greh. Visi žurnālisti, kas par to runāja, tagad ir tautas ienaidnieki. Beidz tak muļķības runāt. Aizbrauc pie liliputa un nosauc "militāro operāciju" par karu, tad redzēsi, vai vispār savu vārdu atcerēsies. 

20.aprīlis 2022, 23:40
ina

Fuck off, Jelena jeb latviski sakot - atpisies no manis , naciste yn visticamak ari rasiste

21.aprīlis 2022, 15:17
Jelena Sergejeva

Inucīt... Kur tad tu saskatīji nacismu, nerunājot jau par rasismu? Labāk nocopē sev riktīgu fuckeri, varbūt nomierināsies. Iespējams, ka tev tā ir exstra, tad pasūti žigalo. Kaut kur jau tas stulbums jāizlādē. Reizēm liekas, ka tu šmigā saceri tos brīnumus. 

 

21.aprīlis 2022, 17:02
Elisa Meijere

Starptautiska slava ir tas uz ko mākslniekam jātiecas un nevajag aiziet galējībās. Ja nav prāta ar ko izcelties, tad labāk paklusēt.  Katrs pelna tur, kur var nopelnī!! ko tad biznesmeņus nekarat pie kaunu staba, un eksportētājus, kas tirgo latvijas šprotes uc krieviem. Te sāk dzimt nacisms un cilvēki sāk aiziet galējibās ar to nadu pret krieviem. ASV ir karojusi un postijusi irāku, Afganistānu un Lībiju, vai to neviens negrib pieminēt.!! Sipiniece pati psrs laikos dzimusi, tātad padomju produkts, vai tad būtu uzaugusi par tik "runātīgu mamzeli", ja slikta dzīve būtu bijusi. Viņas šovi "klaja ņirgāšanās par tiem provinciāļiem" ir daudz pretīgāki, nekā mākslnieku uzstāšanās Krievijā. 

24.aprīlis 2022, 23:00
ina

Jelena - es tacu tev skaidri un gaisi uzrakstiju - atpisies, tipa krievene. 

25.aprīlis 2022, 19:21

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas