Sipeniece

AB Skolotajs

Viens ir skaidrs  - primitīvākie jūdiu cilmes kremļa vergi "inas","elisas meijeres" utt. raškas propogandoni te labi demonstrē savu provokatora darbu un arī savu krievu bidlu  vidē deformēto zemas klases ebreju privitīvismu! Vislabāk par jums kremļa vergu ķeskas ir reiz izteikušies Latvijas žīdi, cienijamias Naums Lifšics un arī Frenks Gordions! Vai gribiet citātus par jums un jums līdzīgajiem barbaru kremļa pļerzātāju -amēbu vērtējumu no savējo , inteliģentu un gudru 'žīdu cilvēku puses?!

26.aprīlis 2022, 23:40
AB Skolotajs

 

Atradu normālu, veselu cilvēku attieksmi pret perversuma reklāmu pazemojot Latviju:

Cīņubiedri

 2022. gada 27. aprīlis 1.25

“Kārtējais Latvijas kauns”, sociālajos tīklos izskan pamatota kritika par Latviju pārstāvošiem “modernās mākslas” darbiem!
Soctīklu lietotāji ir sašutuši un neizpratnē par šī gada Venēcijas biennālē izstādītajiem abu smagu noviržu skārto lezbiešu “darbiem”, kas reti bezkaunīgi šādi reprezentē savu slimo ‘mākslu” un par kaunu Latvijai

21.aprīlī tika atklāts Latvijas paviljons Venēcijas mākslas biennāles 59. starptautiskajā mākslas izstādē, kurā mūsu valsti nožēlojami pārstāv LV perversu amatpersonu izvirzītais citu perverso “mākslinieču” lesbiešu duets “SkujaBraden”, no Latvijas – ingūna skuja un amerikaniete melisa breidena.

Par kaunu un sašutumu LV sabiedrībai sociālajos tīklos redzamie video liecina, ka izstādes atklāšana diemžēl piedalījies arī kultūras ministrs nauris puntulis no NA, smagi caurkritusī, bēdīgi slavenā politiķe, nu Latvijas vēstniece Itālijā solvita āboltiņa un kliķes algotne, 4.maija varzas iztapoņa izstādes kuratore solvita krese.

Abu neveselo personu izstādītās dažādo ģenitāliju primitīvie atveidojumi normālas orientācijas skatītājos rada riebumu un pretīguma sajūtu par šo Latvijai nodarīto kaunu! Un ko nespēj mazināt dažu citu figūrinu iestarpinājums, acīmredzot abu neveslo personu slimīgi perversās pamattēmas nelielas nomaskēšanas nolūkā!

27.aprīlis 2022, 13:12
īpaši stulbs

Vismaz labi tas, ka itāļi domā, ka Latvijas galvaspilsēta ir Viļņa. :)))

29.aprīlis 2022, 15:51
dzintra

Kultūras ministrs droši vien nezināja,kādu "mākslu" veido abas zilzeķes.Par viņām runāts ir tikai "orientācijas"sakarā.Ministrs,ieraugot šo "mākslu" nevarēja skriet prom no pasākuma.Tad jau būtu noēsts bez sāls,nodēvēts par homofobu un tumsoni.

29.aprīlis 2022, 19:26
AB Skolotajs

dzintra

Kultūras ministrs droši vien nezināja,kādu "mākslu" veido abas zilzeķes.Par viņām runāts ir tikai "orientācijas"sakarā.Ministrs,ieraugot šo "mākslu" nevarēja skriet prom no pasākuma.Tad jau būtu noēsts bez sāls,nodēvēts par homofobu un tumsoni.

---------------                  ----------------

Hmm, cienijamā dzintra...un kas, kā būtu cienijamāk un godīgāk? Par mirkļa amatu, par šībrīža algu mainīt pašcieņu un godu, jeb pateikt korekti, tomēr atklāti savas domas par ko greizi amorālu, ko nepieņemamu godavīram būtu daudz svarīgāk par amatu un algu! Un ja savas valsts sabiedrības vairākuma, savas tautas domas ir cilvēkam svarīgas, nevis karjera un amata labumi, tad tādos gadījumos seko atbilstoša reakcija un rīcība! Bet.. no ministra puses ir klusums, nekādu komentāru, nekādas šī, visas sabiedrības algota pārstāvja reakcijas. Nekas no tā, ko tauta gaidītu no godavīra un vēl pie tam no latviskumu skaļi deklarējošās partijas spices vīra  puses, nekas no jau tā pamatoti sarukušo NA vēlētāju gaidītās reakcijas! 

 

 

29.aprīlis 2022, 23:41
Jelena Sergejeva

Ina.. Tu jau it kā latvietene, bet kāpēc bija fuck off?Man jau gramatika klibo, bet tu raksti vēl jautrāk. 

30.aprīlis 2022, 1:58
dzintra

Piekrītu skolotājam.Bet neviens Puntulim šajā sakarā neko nav jautājis.

30.aprīlis 2022, 10:22
ina

Jelena - redziet, Jus kauciet lidzi saviem vilkiem, es saviem ...

30.aprīlis 2022, 11:16
Jelena Sergejeva

Fuck off, tas varētu būt tavam kaimiņam, kurš Tev neliek mieru. Man tādas novirzes nav. Atvainojos kaimiņam. 

30.aprīlis 2022, 12:56
ina

Jelena - pamegini lietot Google tulkotaju vismaz ,  tiesi tapat ka krieviski pasutit uz 3 burtiem 

30.aprīlis 2022, 17:23
Jelena Sergejeva

Ina... Nu fuck jau pat bērnudārzā zin, bet ja es izteiktos, Google uzkārsies un krieviski jau nu droši mani vari nemācīt lamāties. 

30.aprīlis 2022, 19:12
ina

Jelena - nu,  piedodiet, es nezinaju, ka Jus esiet bernudarza limeni. :D  bet par lamasanos krieviski, sorry, mans nelaika virs ari bija slavu tautibas, ta ka, nez kurs kuru vel "uzkars"...

30.aprīlis 2022, 20:42
Jelena Sergejeva

Jūsu fuckiņi jau izsaka Jūsu līmeni. Tas, ka Jūsu vīrs bija krievs, kaut gan Jums nez kāpēc ir grūti to izrunāt, nenozīmē, ka varētu mani nolikt trīsvārdīgajos. Es maķeršķinu zināju agrāk kā ābeci. Dabiski nav ar ko lepoties, bet atbildēt dumjām aitām varu. 

30.aprīlis 2022, 23:21
ina

Jelena - ja, bernudarza limenis un lielkrievu sovinisms lien ara ka ilens no maisa. Meginiet saprast, ka ne visi slavi ir krievi, bet ko gan var prasit no cilveka, kas matesvalodu zinaja agrak ka abeci, un, ka redzams, taja perioda ta ari ir iestregusi...

1.maijs 2022, 8:44
Jelena Sergejeva

Nu ko lai saka tev. Nākošreiz neaizmirsti bē, bē. Tavā valodā būs normāli, savējie sapratīs. 

1.maijs 2022, 10:00
AB Skolotajs

Latvijas krieviem pamācoši, kremļa vergiem brīdinoša info no krievijas tautas

https://www.youtube.com/watch?v=k6CAaYyEh5k   -   «Телевизор победил, холодильник проиграл». Россияне о ценах и войне

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dqdK_oCDY
   -   Пропаганда побеждает? Россияне о войне 

2.maijs 2022, 1:22
ina

Skolotaj, ja pretende uz izglitota un kulturala cilveka statusu, tad jau nu gan vajadzeja saprast, kas ir vergs. Manuprat, vergi ir Latvija, kuriem valdosa klike dikte - to tu nedriksti, par to tevi ieliks cietuma. Ari tad, ja tas tiesibas ir paredzetas visiem cilvekiem pasaule pec Cilvektiesibu akta 19.punkta. Vergi ir Latvija, kas drikst iegut tikai valdosas klikes akceptetu informaciju. Vergi ir Latvija, kur visiem ir jadoma un jaruna vienadi. Ta, ka grib valdosa klike. Vergi ir Latvija, kur valdosas klikes parstavis kaunina cilvekus par vinu tautibu, un kur liela dala vergu viniem piebalso.  Vergi ir Latvija, kur tautiba ir noziegums. Kas talak ? Lapas  un sarti? Tiem, kam ne ta tautiba ?

2.maijs 2022, 18:10
Jelena Sergejeva

Šeit nu gan Tu pāršāvi pār strīpu. Kurš tad Latvijā liedz iegūt pilsonību. Nekā sarežģīta tur nav. Iemācies valodu, pārzini Latvijas tiesībpamatus un noliec eksāmenu. Kāda problēma? Daudziem šeit gadu gadiem dzīvojošajiem tas nav vajadzīgs, kaut gan labi saprot valsts valodu. Tomēr cerība nav mirusi, ka roģina atgriezīsies viņus izglābt no Latvijas nacikiem. Tieši tā tu Ina domā. 9.maijs nav tālu, sapērcies neļķes,šmigu un zaceni. Latvijā to šabašu nedrīkst svinēt, varbūt tavā mītnes vietā var. Nekāda naida, katram savs. 

2.maijs 2022, 21:21
dzintra

Lieta tā,ka Ina visu to,kas eksistē Krievijā attiecina uz Latviju.Tā ir tāda dīvaina domāšana,kas robežojas ar slimību.Tas izpaužas tā,ka pacients fiziski atrodas Latvijā,bet garīgi un mentāli-Krievijā.Tādu cilvēku Latvijā ir ,diemžēl,ļoti daudz.ja pacientei rādās,ka valdošās kliķes pārstāvji kaunina cilvēkus par viņu tautību.diktē,ko drīkst,ko nedrīkst,liek cietumā/laikam domāts gadījums ar Vasiļevski/tad tas ir diezgan smags gadījums.Starp citu,Vasilevskim nebūtu nekādas vainas,ja vien viņš neatbalstītu Krievijas aktivitātes Ukrainā,par ko tiks tiesāts un nekas briesmīgs ar viņu nenotiks.samaksās sodu un turpmāk kārtīgi apsvērs,ko vajag runāt un rakstīt publiski,bet ko nevajag,lai neiedzīvotos nepatikšanās.Galva viņam ir.Tad to arī vajag lietot ar prātu.

3.maijs 2022, 11:02
dzintra

Starp citu,muzikants Kaspars P.rakstīja,ka Ukraina ir vainīga Krievijas iebrukumā un nekas slikts ar viņu nav noticis.Ir daudz cilvēku Latvijā,kas uzskata,ka Baltijas  valstis pašas bija vainīgas,psrs iebrukumā tajās 1939-1940.gados,jo tās gatavojās iebrukt Krievijā un Krievija apsteidza agresīvo trijotni.Bet neviens tamdēļ cietumā netiek likts un nemz nejūtas kā "vergs",izņemot Inu F.

3.maijs 2022, 11:22

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:50

Jaunākās diskusijas