Latviešu angliskošana

NAMEDA

Reakcija uz Ir tads lopiski liekulīgo teksteli -

Kas attiecas uz krievvalodīgo valodas zināšanām, tad, ja tu būtu tos laikus piedzīvojis, tad zinātu, ka savācās kompānija, pieci latvieši un viens nelatvietis, tūlīt visi runā krieviski. Redzi tu to nezini. Pasaki, kāpēc, ja visi ar vienu krievvalodīgo runā krieviski, kāpēc un galvenais kā lai viņi mācās? =  100% kremlinu nelieša un meļa teksts, jo no 40-45.gada notika totala latviešu iznīcināšana, apspiešana un fiziska ietekmēsana idividuali un masveidīgi un tas ko muldi ir tiešas 50.gadu garuma sekas krievu okupantu totalitarismam!

24.marts, 15:01
NAMEDA

Nelieša zemiski selekcionets "līdzjūtīgais" tekstelis (par ne Ukrainā notiekošajiem civiliedzīvotāju masveida slepkavošanām jau pāri divu gadu garumā), bet TIKAI PAR VIENU teroraktu viņa šefu galvaspilsetā! Kas liecina par to, ka šis  Ir tāds ir 100% morāls kroplis un nekas vairāk, jo nu tu pēkšņi saproti, ka tie vairāk kā sešdesmit cilvēku kuri nekur nebija vainīgi gāja bojā kādu morālu kropļu sarīkotā teroraktā. Gribētu redzēt, ko tu teiktu, ka tā teikt politisku motīvu vadīts kāds uzrautu gaisā tavus radiniekus. Tad gan es redzētu, kā tu smietos. Kaut nebūtu pārsteigts, ka no tevis arī to sagaidītu, jo tev cilvēka dzīvība nav vērtība. Ja tu ciestu šādā teroraktā varu saderēt tu ķertos pie pēdējā salmiņa, lai izdzīvotu, nevis lūgtu, lai tevi pa tiešo ved uz morgu. Terorisms tas ir viszemiskākais, kas var būt, jo parāda teroristu gļēvumu, ko spilgti pierāda tavu krievu armija Ukrainā! Ja nespēj kā vīrs iet cīņā kaujas laukā, tad esi vīrs un atdzīsti pretinieka pārsvaru un uzvaru nevis kā gļēva nelga lien izrēķināties ar tiem kuri ir vājāki par tevi. Šaut uz neapbruņotiem cilvēkiem nav varonība, bet gļēvulība, jo zina, ka pretī neviens nešaus, bet kaujas laukā ātri var dabūt lodi pretī, no tās bail!

24.marts, 15:13
ivans ļevs

Jauns "terorakts" novērsts. Un kā saucās centrs - London Mall :D :D

Crocus city hall, tagad London Mall. Galīgi šie pārangliskojas :D :Do

 

Arvien jauni video uzpeld no Krokusa. Ja es būtu kremlis, es šodien jau atvainotos, ka viņi parastos krievus uzskata par pilnīgiem idiotiem kas noriis jebko! 

24.marts, 17:05
NAMEDA

Talantīga, slavena cilvēka visai mūsdienīgs viedoklis par kangariem,okupantiem un mūsu jaunatni -

https://www.youtube.com/watch?v=CWbEqkUslIY

24.marts, 18:17
Stāstnieks

ivans ļevs

Ukraina, kura tev piegādā "metodičkas", uzskata par idiotu tevi.

24.marts, 20:19
ivans ļevs

Ak tad ukraiņi inscinē visus video, kas plūst kā no pārpilnības raga, lai parādītu kā jūsu saucamā specvienība ir lupatas, ka melo melo un vēlreiz melo, lai piesegtu patiesos rīkotājus ar komiskiem melime par ko jau paši krievi ņirdz.

24.marts, 21:18
ivans ļevs

https://twitter.com/Janis_Pelcis/status/1771896509849600328/mediaViewer?currentTweet=1771896509849600328&currentTweetUser=Janis_Pelcis

Un ko mums darīt ar šādiem rādījumiem, kas radušies pārkrievošanas mēģināja dēļ? Cienīt?

24.marts, 21:27
Stāstnieks

ivans ļevs

Kādi video? Kādi meli? Es redzu no tevis tikai tukšu runāšanu, kas dīvainā kārtā sakrīt ar Ukrainas naratīviem.

24.marts, 21:53
ivans ļevs

Saukāns, tu seko krievu telegram vairāk nekā jebkurš cits šeit. It kā tu neko nebūtu dzirdējis. Nu izbeidz tēlot. Tu arī lakām krievus necieni un uzskati viņus par idiotiem tad. Citu izskaidrojumu neredzu.

Sākot ar visiem stāstiem kā teroristi par pusmiljons rubļiem noalgoti (par tādi naudu neviens pat nepiecelsies), ka viņi savā starpā sazinājušies Messenger un izmantojuši banka kontus, lai norēķinātos. Par to, ka ISIS liek video pēc video kur viņi parāda ko viņi darījuši, bet jūsējie joprojām stāsta akli par ukraiņu saistību. Par to kā vecs Renault nobrauc 500 km četrās stundās.

Klusē par to, ka specdiensts ierodas tikai pēc 50 minūtēm un pirmais ko darīt - klapēt žurnālistus. Kā stāv "baltais Renault" un blakus netālu policijas busiņš. Par to kādas miesasbūves cilvēki bija teroristi publicētajos video un kādu džamšutu jūs atradāt ko nofilmēt. Par apsargi ar suni, kas mierīgi pastaigājās, kad sākās apšaude. Un ta var turpināt un turpināt. Nestrādā vairs krievijas metodes ja katram rokā apkārt ir mobilais telefons, kas var nofilmēt.

 

Vēl jautrāka šo stāstu padara tāda nianse, ka tavējie draudzējas ar Taliban un Irānu. Isis ļoti nepatīk Taliban un Irāna :-)

 

 

 

Komentārs par tām krievu babuļām būs? :-)

24.marts, 22:10 (24.marts, 22:18 - labots)
Stāstnieks

Saukāna vauva

stāstiem kā teroristi par pusmiljons rubļiem noalgoti 

Par to, ka teroristi noalgoti par pusmiljons rubļiem uz bankas kontu stāstīja viens no teroristiem pratināšanas laikā, par ko ir video. Krievu izmeklētāji nav to apstiprinājuši nedz nolieguši. Tādi teroristi var samuldēt visu ko. No otras puses, teroristi neizskatījās īpaši turīgi un tas ir vispārzināms fakts, ka tieši tadžikus Krievijā var par lētu naudu sarunāt dažādiem darbiem. Tāpēc jau viņu tur tik daudz.

Par to, ka ISIS liek video pēc video kur viņi parāda ko viņi darījuši

Kā tu zini, ka liek ISIS, nevis briti vai ukraiņi, vai vēl nezin kas? Vēl variants. Īstie organizatori varēja video nosūtīt ISIS. Ukrainas pusē karo čečeni, gan jau tiem ir kontakti ar ISIS.

Par to kā vecs Renault nobrauc 500 km četrās stundās.

Kā tu zini, ka tieši 4h/500 km. Mērīji, skaitīji, jeb atkal Ukrainas ziņas? Vecs renault man nekad nav bijis, bet es kādreiz ar vecu žiguli dragāju uz 120km/h, bet ar vecu Opel Askonu izspiedu 180 km/h.

Klusē par to, ka specdiensts ierodas tikai pēc 50 minūtēm un pirmais ko darīt

Kāds specdienests? Kur tu ņēmi par 50 minūtēm? Policija, glābēji, ugunsdzēsēji, ātrā palīdzība kad ieradās. Starp citu, raksta, ka teroristi aizbēga jau pēc 15 minūtēm.

Kā stāv "baltais Renault" un blakus netālu policijas busiņš.

Iedod video. Kā tu zini, ka tas ir īstais Renault?

Par to kādas miesasbūves cilvēki bija teroristi publicētajos video un kādu džamšutu jūs atradāt ko nofilmēt. 

Tajā video, kuros sejas ir aizklātas :-)

Par apsargi ar suni, kas mierīgi pastaigājās, kad sākās apšaude.

Ieroči apsargiem bija?

Vēl jautrāka šo stāstu padara tāda nianse, ka tavējie draudzējas ar Taliban un Irānu. Isis ļoti nepatīk Taliban un Irāna

Ar Irānu draudzējas, bet ar Taliban nē. Runā, bet tas ir arī viss. Savukārt Ķīna pat investē Afganistānā un nekas. 

24.marts, 22:43 (24.marts, 22:47 - labots)
NAMEDA

https://www.youtube.com/watch?v=-Ob5sjb-yRs 

Безумное "искусство" современности

Loti aktuāli un ļoti smieklīgi par mūsdienu tizleņiem jau uzspiestiem vadībā, kas grib būt veselāki par veseljaiem un normālāki par normālajiem!

24.marts, 22:53
ivans ļevs

Terorakts profesionāli sagatavots. Jeb tev šķiet, ka pa 5000€ profesionāli sagatavots cilvēks ies darīt ko šādu? :-D nu izbeidz Saukāns, tu pat tik stulbs neesi

 

Tu vari izspiest ar savu asconu kaut 400. Ir tāds jēdziens kā - vidējais ātrums. Pat braucot cauri Eiropai pa bāni tu nedabusi vidējo ātrumu 120kmh, kur nu vēl par krievijas neceļiem. 

 

Pārējais viss ko pateicu ir whatabautisms. Jeb kaut kādi tavi personīgie pieņēmumi no kuriem smieklīgākais ir, ka kāds specaliali deva video ISIS un šie kā influenceri vienkārši ņēma un publicēja :D

 

Kopumā gan atkodu tevi - stāsti, ka neko nezini un neesi redzējis, bet pēkšņi tagad esi un ar putām uz lūpām kviec, ka visi melo 

 

 

Komentārs par babuļām būs?

24.marts, 23:11
Stāstnieks

Saukāna kājslauķis

Terorakts profesionāli sagatavots.

Tieši tas arī pierāda, aiz tā stāv specdienesti, nevis sludinātāji no ISIS. Profesionāļi izvēlējās laiku un objektu, sagādāja un noslēpa ieročus, atrada vienreiz izmantojamus lohus, kurus nav žēl. Ņemot vērā cik jau Krievijā bijuši Ukrainas organizēti terora akti, tas ir ukraiņu specdienests. Tāpēc arī ASV kaut ko par to zināja, jo šo valstu izlūkdienesti cieši sadarbojas. 

Tu vari izspiest ar savu asconu kaut 400.

Tu vēl neatbildēji, kur tu ņēmi par tiem 4h/500 km? Par to specdienestu pēc 50 minūtēm arī neatbildēji? Kas ir, Ukrainas ziņās tas nav paskaidrots :-)

smieklīgākais ir, ka kāds specaliali deva video ISIS

Es vēlreiz tev pajautāšu, kā tu zini, ka tas ir ISIS? Viņiem tur Afganistānas kalnos labs internets :-)

Kopumā gan atkodu tevi

Kāpēc tu uz jautājumiem neatbildi atkodēj? Kapēc tev nekad nav pierādījumu tavām atklāsmēm.

Komentārs par babuļām būs?

Nē, nezinu par ko runa.

 

24.marts, 23:31 (24.marts, 23:36 - labots)
Guntars Jakobsons

Valodu nedrīkst piesārņot ne ar ko! Bet pretīgā angliskošana tomēr notiek!

Piemēram vārds Outlet veikaliem! Man tas izsauc īpašu riebumu..:(☝️

25.marts, 6:50
Aleksandrs78

"ivans ļevs

Tad klausies, Latvija okupāciju un kara rezultātā zaudēja aptuveni 3% iedzīvotāji

===========

Var jau dirst, bet visam ir savs mērs. Kā šāds kroplis vispār vēl dzīvs staigā? "

Jā gan, tas patiešām ir interesants un vietā uzdots jautājums, jo KUR IR īstie cipari ?

 

25.marts, 20:37
Aleksandrs78

"Par to kādas miesasbūves cilvēki bija teroristi publicētajos video un kādu džamšutu jūs atradāt ko nofilmēt. 

Tajā video, kuros sejas ir aizklātas :-)" 

Kremļa stulbeņu attaisnošanās palagi šiem šo vergiem jau ir norma, kas neizbrīna, bet šis gan tik dumi muldēts, ka jāpabrīnās!? Jo kāds sakars sejai, ja video vairākkārt redzama teroristu trenētā, būdīgā miesasbūve un sīkais, šaurais un specsadistu pārbiedētais kaukāziešu tipa "hļupiks", ko muļķiem demonstrē kremļa čekistu video! Īsts "hļupiks", kā tādus sauc paši šo vates ņergas!

 

25.marts, 21:35
Latvian pagan

Latvijā valsts valoda ir latviešu valoda. Svešvaloda: angļu. Respektīvi, kā jau vairumā Eiropas valstu ir pieņemts. Var vel mācīties franču vai vācu valodu papildus angļu valodai. Bet tas jau, lai paliek poliglotu ziņā, proti, to cilvēku ziņā, kam ir dabas dots talants uz valodām. 

26.marts, 18:06
Latvian pagan

Ukrainā notiek krievijas uzsākts karš; krievijas iebrukums svešā valstī. Šo notikumu kontekstā būtu naivi cerēt, ka krievu valoda, kura vel pirmskara laikā nebija starptautiskās saziņas valoda, pēkšņi kļūs populāra un nozīmīga visā pasaulē. Tā nebūs. Krievu valoda piedzīvos savu norietu un pagrimumu. Pašlaik krievu valodu vel lieto postpadomju valstīs. Sakarā ar šo karu krievu valodu lietos vien pašā krievijā un it nekur citur. Vel ir jautājums. Varbūt krievijā vai tās daļā ar laiku runās ķīniski? 

26.marts, 18:08
Ir tāds

Aleksandr78 un pārējie meža dīvainīši kuri mīt tevī

Man arī būtu interesanti uzzināt, kādi ir tavi īstie cipari! Oficiāli pieejamā informācija liecina, ka: 

Latvijas iedzīvotāju skaits:

  • 1940. gadā bija 1 951 200 iedzīvotāju
  • 1943                 1 760 162
  • 1950                 1 943 146

Latviešu skaits:

1935. gads 1 467 035

1959          1 297 881

Toties Latvijas iedzīvotāju skaits: 

1989. gads 2 666 567 iedzīvotāju

2023          1 883 008

Latviešu skaits Latvijā:

1989. gadā 1 387 757

2022.          1 241 613

 Ir kādas dramatiskas izmaiņas? Lai vai kā tev gribas melot, ka PSRS, pēdējo latvieti izkāva, tu tā netīšām biji čigānam ratpakaļā aizķēries, tāpēc tagad izkriti un ar galvu pret betonu atsities, bet oficiālie skaitļi neko tādu neuzrāda.

Vienīgais kara un pēckara negatīvais demogrāfiskais rādītājs bija 

1946 . gadā -1722

Sākot no 

1991 gada -116   1992. gadā -3851   1993. gadā -12 438  1994. gadā -17 501 1995. gadā  -17 336

1996.      -14 538  1997.       -14 703 1998.         -15 790  1999.         -13 448  2000.         -11 957

2001.      -13 327  2002.       -12 454  2003.        -11 431  2004.         -11 690  2005.         -11 280

2006.     - 10 834   2007.         -9769  2008.         -7 058    2009.         -8 220  2010.         -10 821

 2011.        -9 900  2012.        -9 300  2013.         -8 095   2015.         -6 499   2016.           -6 612

 2017.        -7 929  2018.        -9 506  2019.         -8 933   2020.       -11 173   2021.          -17 180

 2022.       -14 811

Ar šādiem demogrāfijas rādītājiem latviešu tautas drīz vairs vispār nebūs un vainīgs tur nebūs ne krievs, ne īrs. bet paši, paši vien būsim vainīgi! Un šie ir tikai mirušo/dzimušo proporcijas rādītājs, bet te nav iekļauta migrācijas skaitlis. 

Jā es arī nesaprotu, kā tu kopā ar savu saprāta brāli, kropli ivanu ļevu vēl dzīvi staigājat? Ja jums būtu kaut kripatiņas kauna un pašcieņas, jums abiem jau sen bija jāpakaras, tad jānošaujas un drošības pēc vēl jānoslīcinās. Tā, kā jums kauna nav, tad ko tādu no jums prasīt ir par daudz. 

 

26.marts, 18:38 (26.marts, 19:25 - labots)
Latvian pagan

Nez kāpēc te daži ar alternatīvo vēstures redzējumu par 50 okupācijas gadiem klusē un par rusifikāciju nerunā. Kāpēc tā? Angļu valoda ir laba un noderīga valoda. Tā ļauj cilvēkiem nopelnīt maizīti un arī izglītoties. 

7.aprīlis, 18:11

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas