Neticamais stāsts par jaunieti, kura 19 gadu vecumā jau septiņas reizes bijusi stāvoklī

tautaruna.lv 28.marts, 18:30
 
pexels.com
Vai tas maz ir iespējams līdz 19 gadu vecumam būt stāvoklī septiņas reizes? Izrādas, ka var un to pierāda šobrīd jau 21 gadu vecā Endžija no Lielbritānijas, vēsta "Daily Star".

Pirmo reizi Endžija palika stāvoklī 15 gadu vecumā no sava pašreizējā vīra Džordona, kuram tolaik bija 17 gadi. Tas notika vien pāris mēnešus pēc iepazīšanās.

Neraugoties uz to, ka cilvēki viņai teica, ka viņa ir pārāk jauna, lai 15 gadu vecumā dzemdētu bērnu, Endžija ignorēja aizvainojošos izteikumus un sagaidīja meitu Neviju. Šobrīd viņai ir četri gadi.

Kad Endžijai palika 16, viņa uzreiz apprecējās ar Džordonu. Jau nākamajā gadā Endžija dzemdēja savu otro bērnu, dēlu Hadsonu.

Diemžēl pēc tam ģimene vairākkārt saskarās ar traģiskiem notikumiem. Endžija piedzīvoja ne vienu vai divus, bet veselus piecus spontānos abortus.

Pērn, kad viņai bija 20 gadi, viņa pasaulē laida savu trešo bērnu, puisīti vārdā Finlijs.

Šobrīd jaunā sieviete ir ceturtā bērniņa gaidībās. Viņa min, ka par spīti tam, ka viņai ir vien 21 gads un tūlīt būs jau ceturtais bērns, viņa ir ļoti laimīga. Endžija bieži sociālajos medijos saskaras ar aizvainojošiem komentāriem, daudzi saka, ka viņa ir pazaudējusi jaunību un kritizē Endžijas lēmumus, taču jaunā sieviete min, ka ir priecīga, ka viņai ir šobrīd tik liela ģimene un viņa "dzīvo savu labāko dzīvi".

Endžija ir ļoti laimīga, ka ir jauna mamma un šobrīd novērtē to, ko dzīve viņai nieka 21 gada laikā ir devusi. "Spontānais aborts man ir iemācījis būt pateicīgai par bērniem, kas man ir. Es vienmēr gribēju lielu ģimeni."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:16

Jaunākās diskusijas