"Avokado audzēšanu Meksikā kontrolē karteļi"; soctīklus satracina aktuāla akcija

tautaruna.lv 9.janvāris, 15:15
 
pixabay.com
Šobrīd pilnā sparā norit akcija "Neapēd zemeslodi", kas vienos izsauc sajūsmu, citos dusmas un pilnīgu noliegumu.

Asi diskusija izraisījusies pēc ieraksta mikroblogošanas vietnē "X": "Gaļas apsēsto reakcija uz Neapēd Zemeslodi ir tieši tik ļoti bērnišķīga, kā gaidīts. Ir viegli babelēt tvitorā par sociālām problēmām, jo tās jāveic VaLdĪBai, bet, kolīdz jāsāk izmaiņas savā šķīvī, visi raud kā mazi bēbīši. Vā, vā, vā, mana desa, vā vā"

Absolūti lielākā daļa komentētāju autorei tiešā vai pastarpinātā veidā uzdod jautājumu: kāpēc gan pilnīgi visiem būtu jāveic izmaiņas savā ēdienkartē.

Ēriks Stendzenieks uzskata: "1) Nevienam nekas nav jāsāk 2) Tā kā kampaņa un sauklis ir ne vien zīdaiņa, bet infuzorijas tupelītes līmenī, attiecīga arī reakcija"

Arī citiem komentētājiem iepriekšminētā akcija nešķiet adekvāta un atbalstāma: "Nav iebildumu pret ideju ka tādu, bet kā argumentu gaļas mazināšanai ņemt ideju, ka gaļa ir liekā svara iemesls LV iedzīvotājiem ir kaitnieciski. Gaļa + dārzeņi ir LV iedzīvotājam vispieejamākais pilnvērtīgais iespējamais uzturs."

"Kāpēc kādam būtu jāsāk izmaiņas savā šķīvi pēc vegānsektantu aicinājuma? Turklāt, pilnīgi neviens no publicitātes materiālā piedāvatajiem produktiem nav vietējs un tāpēc no ekoloģiskā viedokļa ļoti apšaubāms. Sevišķi jau avokado, kura audzēšanu Meksikā kontrolē karteļi."

"Vispār neesi sapratusi, par ko ir runa. Ja manā šķīvī ir vajadzīgas izmaiņas, tad tā ir ogļhidrātu samazināšana. Mēs ēdam pārāk daudz ogļhidrātus un bendējam zemeslodi! It īpaši būtu jāsamazina no ārzemēm ievestu oglhidrātu daudzums."

"Tak ēd kaut vaboles. Tev neliekas, ka debīlākā lieta pasaulē ir šņakarēties pa svešu šķīvi?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas