Armijā izlabos: “plikās ballītes” dalībniekam izsniegta iesaukuma pavēste

Portāls nra.lv 9.janvāris, 16:30
 
video ekrānšāviņš
Slavenais reperis, kurš pasākumā uzstājās vienas zeķes kostīmā, tagad izcieš otro arestu par nekārtību.

“Kailā ballīte” turpina vajāt savus dalībniekus. Kamēr Kirkorovs ziedo honorārus Belgorodas iedzīvotājiem, kuri cietuši no raķešu uzbrukuma, reperim Vacio (īstajā vārdā Nikolajs Vasiļjevs) tika izsniegta pavēste uz militārās reģistrācijas un iesaukšanas biroju. Par to viņš pats pastāstījis Krievijas Sabiedriskās uzraudzības komisijas loceklim Aleksejam Lobarevam, vēsta medijs ''Baza''.

Atgādinām, ka mūziķis šobrīd izcieš 10 diennakšu administratīvo arestu par sīko huligānismu. Vispirms viņu gribēja apsūdzēt par to, ka viss viņa kostīms skandalozā pasākuma laikā sastāvēja no vienas zeķes, kas valkāta nepiemērotā vietā, kā likuma pārkāpumu.

Turklāt šo tērpu viņš nav izdomājis pats, bet gan pamanījis no leģendārās rokgrupas Red Hot Chili Peppers frontmena Entonija Kīdisa, kurš reiz kāpa uz skatuves šādi tērpies un nospēlēja visu koncertu. Spriežot pēc ballītes kadriem, pat šāds vienkāršs plaģiāts izraisīja ažiotāžu citu akcijas dalībnieku vidū un skarbu Krievijas “tikumības” čempionu un tiesībsargājošo iestāžu reakciju.

Tieši liktenīgā zeķe bija tā, par kuru izmeklētāji interesējās Vasiļjeva pratināšanas par notikumiem klubā ''Mutabor''. Bet īpaši viņus uztrauca brīdis, kurā šī zeķe tika noņemta. Pēc Lobareva teiktā, "reperis atcerējies, kā viņš tajā brīdī nolādēja provokatorus ar neķītriem vārdiem". Tajā izmeklētāji atrada aizturēšanas iemeslu, jo lamāties sabiedriskā vietā, pat ja tas ir tāds klubs kā ''Mutabor'', Krievijā ir aizliegts.

Tagad, pēc Vacio teiktā, viņš tika nogādāts militārajā reģistrācijas un iesaukšanas birojā, lai svinīgi saņemtu pavēsti vizītei 9. janvāri, un pēc tam atgriezās policijas iecirknī.

Interesanti, ka 9. janvārī, kad Vasiļjevam paredzēts apmeklēt militārās reģistrācijas un iesaukšanas biroju, viņš joprojām būs apcietinājumā. Turklāt Lobarevs atgādina, ka “dienests armijā Vasiļjevu neapdraud, jo viņa dzimtajā Jekaterinburgā viņš veselības apsvērumu dēļ neizturēja militāro pārbaudi nepiemērotas veselības dēļ”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas