Nauris Didrihsons atklāj vienu no savas sievas Elīnas sliktākajām īpašībām

Portāls nra.lv 9.janvāris, 13:15
 
Gints Ivuškāns/F64
Influencere Katrīne Vasiļevska viesojas pie sabiedrībā zināmajiem uzņēmējiem Elīnas un Naura Didrihsoniem. Viņi savas ikdienas gaitas aktīvi publicē sociālajos tīklos, taču Katrīnei interesē - kas notiek aizkadros? Sarunā Didrihsonu pāris atzīst, ka savā starpā mēdzot arī pastrīdēties par sadzīviskām lietām.

Viens no populārākajiem un apspriestākajiem pāriem, Nauris un Elīna Didrihsone, šajā rudenī piedalījās šovā “Slavenības. Bez filtra”, kur kopā ar influenceri Katrīni Vasiļevsku vairāku sēriju garumā izzināja pāra skaistākos un drūmākos dzīves notikumus. Runājot par kopējiem strīdiem attiecībās, pāris atzīstas, ka bieži nesastopas ar domstarpībām, taču ir reizes, kad darbs pārņem abu prātus un sanāk pastrīdēties.

Mēs strīdamies par darbu sadali. Piemēram, viņš jau zina, ka pēc trīs gadiem, ja es strādāju, tad viņš izdara visu pārējo. Ja ir lietas, ko viņš var pārņemt no manis, super, tad viņš iesaistās. Agrāk es viņam (Naurim) liku filmēties, lai gan viņam tas nepatika, tagad mēs viens otru cienām.

Sarunas laikā Nauris atklāj, ka ļoti ātri aizsvilstas par lietām, bet ar laiku tā īpašība tiek mazināta. Viena no Elīnas sliktākajām īpašībām, ko vīrs min, darbs tiek ienests arī mājas dzīvē, reizēm radot diskomfortu un domstarpības pāra starpā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas