Neliels misēklis attur sievieti iegūt vairāku desmitu miljonu lielu loterijas laimestu

tautaruna.lv 4.janvāris, 2:30
 
pexels.com
Studenti no Lielbritānijas, Reičela un Liams, aktīvi piedalījās "EuroMillions" izlozē. Viņiem šķita, ka ir ieguvuši 182 miljonus britu mārciņu lielu laimestu, jo tika izlozēti viņu veiksmīgie cipari, taču realitātē viss izrādījās pavisam citādāk, ziņo "The Sun".

Kā medijiem atklāj jaunieši, tad viņi regulāri iegādājās "EuroMillions" loteriju un ik reiz aizpildīja to ar vienādiem cipariem. Jaunieši uzskatīja, ka tie ir viņu veiksmes cipari un reiz atnesīs viņiem lielu laimestu.

Jauniešu veiksmes cipari bija - 06, 12, 22, 29, 33, 06, 11.

Liels bija viņu pārsteigums, kad kādā 2021. gada dienā viņi savā telefonā, loterijas aplikācijā, pamanīja, ka tieši šie ir izlozētie cipari. Un viņi savā īpašumā ieguvuši 182 miljonus britu mārciņu.

Jaunieši sazinājās ar loterijas pārstāvjiem, lai uzzinātu kā saņemt laimestu. Reičela un Liams atzīst, ka bija jau izplānojuši, kā varētu tērēt daļu no laimesta. Jaunieši gribēja iegādāties māju un automašīnu.

Liels bija viņu pārsteigums un sarūgtinājums, kad loterijas pārstāvji paziņoja, ka viņi nav laimējuši. Kā viņi var nelaimēt lielo laimestu, ja loterijā izlozēti precīzi viņu laimīgie skaitļi? Kā izrādās, tad Reičela uz katru izlozi iegādājās automātiski loterijas biļeti, aizpildot to ar saviem laimīgajiem skaitļiem. Sieviete nebija pamanījusi, ka pirms veiksmīgās izlozes, biļete netika nopirkta, jo viņas kontā nebija pietiekami daudz līdzekļu.

Līdz ar to jaunieši netika pie sava lielā laimesta nieka 2,50 mārciņu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Man bija līdzīgs gadījums pirms 10 gadiem. Jau kādu laiku piedalījos Eurojackpot spēlē ar savu kombināciju, spēlēju internetā, bet te pēkšņi man datorā radās kļūme, sabojājās video karte, nezinu kā to pareizāk izstāstīt, bet bilde sadalijās 4 daļās, nebija iespējams lapu atvērt. Sarunāju meistaru, ka sataisīs , bet izlozes datums tuvojās, varēju jau sēsties mašīnā ,braukt uz pilsētu, uz pastu, bet kā jau vasarā, darbs darbu dzen, vau nu tā būs, ka pēkšņi vinnēšu Jāsaka, ka man bija neparasta , pat muļķīga kombinācija, četri cipari pēc kārtas, tikai starp ceturto un trešo viens skaitlis izlaists un pēdējais manas dzimšanas gada pēdējie divi cipari Pirmie četri manu mazbērnu un manas dzimšanas dienas cipari. nekad netika kombinācija mainīta, lai gan paspēju spēlēt kādas reizes 20. Tā nu izloze pagāja bez manis, kad kompi sataisīja, atvēru lapu un .... jā visi manējie, bet laimests 30 miljoni latu, protams, vinnētāju nebijam jo reti kurš tik stulbas kombinācijas izmanto. Nejautos zaudētājs, jo es to uztvēru kā joku, spēlējis taču nebiju.Varbūt labi, ka tā, liela nauda mēdz cilvēkus sabojāt.

29.decembris 2023, 21:33 Atbildēt

Žogs nepilda FUNKCIJAS, tas nu pavisam latviski. Ja nopietni, tad mūsu valodas krieviskais grāvis ir ļoti tuvu angliskajam, pa vidu tikai šaura skuju taciņa.

30.decembris 2023, 8:33 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas