Pazudušās Annas vīrs: Iespējams, viņa uztraucās, lai es netiktu vainots

Portāls nra.lv 4.janvāris, 21:11
 
Ekrānšāviņš
Pēc šodien publiskotās ziņas par Annas Jansones un Jura Evertovska meitiņas Luīzes nāves iemeslu, Annas vīrs un Luīzes tētis Juris TV3 raidījumam "Degpunktā" pieļāva, ka Anna, ieraugot, ka bērns miris, kritusi panikā, tāpēc bēgusi uz mežu.

Šodien Valsts policija paziņoja, ka ekspertīzē nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes Annas Jansones bērnam, kuru bez mātes atrada pērn novembrī automašīnā mežā Jelgavas novadā.

"Iespējams, viņa bēga, lai notikušais netiktu saistīts ar mani," TV3 raidījumā sacīja Annas Jansones vīrs Juris

Viņš policijas publiskoto ziņu komentējis vietnē "X" :

"Grūti komentēt. Pārsteidzošs rezultāts, likās ļoti mazvarbūtīgi. Bet varbūt tas izskaidro ilgo ekspertīzi. Ļoti atvieglojoši, ka Anna netiks vainota pie Luīzes nāves. Vienlaicīgi ļoti sāpīgi, ka viņai bijis jāpiedzīvo šis, no kā baidās jebkurš vecāks.." vietnē "X" raksta Annas Jansones vīrs Juris.

Viņš turpina: "Meklēšanas ziņā šis rezultāts īsti neko nemaina... Tā panika pēc šāda notikuma arī var novest gan pie aizmukšanas un slēpšanās, gan pie pašnāvības. Jāturpina gan apkārtnē pārbaudīt, vai viņa tur neguļ, gan ūdenskrātuvēs, gan arī jāmeklē, vai citur neslēpjas. Diemžēl, vecāku bailes no atbildības pēc ZPNS ir saprotamas. Iepriekš ir bijuši gadījumi, kad vecāki tiek turēti aizdomās un pat aizturēti. Un arī toreiz ekspertīze izskatās ilgusi vairāk par mēnesi..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas