Jaunlaulātie, izvairoties no kāzu rēķinu apmaksas, aizbēg no valsts

tautaruna.lv 16.oktobris 2023, 5:00
 
pexels.com
Lielas kāzas nav lēts prieks. Jaunlaulātajiem bieži vien nākas šķirties no milzu summas, lai sarīkotu savu īpašo dienu. Kāds jaunais pāris naudas lietas  nolēmis risināt savdabīgā viedā. Pāris aizmuka no valsts nesamaksājuši par kāzu norisi, vēsta "The Sun".

40 gadus vecais Itālis Moreno Priorieti mija gredzenus ar 25 gadus veco vācieti Andru Svenju. Pāris apprecējās augusta beigās Itālijas dienvidos, pilsētā Frozinone.

Uz kāzām bija uzaicināti 80 viesi.

Kāzu neformālā daļa jeb bankets notika vietējā restorānā "Ristorante La Rotonda".

Restorāna īpašniek bija šokā, kad pāris par sagādāto banketu nesamaksāja.

Kā stāsta restorāna īpašnieks, tad pāris bija samaksāji depozītu, aptuveni 3300 eiro apmērā un piekrita atlikušo summu samaksāt nākamajā dienā pēc svinībām.

Nākamajā dienā pēc banketa restorāna īpašnieks ar rēķinu rokās devās pie jaunlaulātajiem. Liels bija pārsteigums, ka viņi nebija nekur atrodami. Restorāna īpašnieks Enzo Fabrizi uzzināja, ka jaunais pāris pēc svinībām devies prom no valsts un atstājis nesamaksātu 8800 eiro lielu rēķinu.

Enzo ar policija palīdzību uzzināja, ka īsi pēc kāzu svinībām jaunais pāris bija devies prom no Itālijas uz Frankfurti, Vācijā. Viņš atklāj, ka centies sazināties ar jauno pāri dažādos veidos. Beigu beigās viņi pat ir izdzēsuši savus profilus no sociālajiem medijiem, lai viņus nevarētu sasniegt. Šobrīd restorāna īpašniekam vēl nav izdevies atgūt sev pienākošo naudu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas