"Māņticīgi nu basketbolu “skatos” aiz stūra, virtuvē"; fani atklāj rituālus, lai mūsējie uzvarētu

tautaruna.lv 10.septembris 2023, 11:40
 
Romāns Kokšarovs/f64
Ir zināms, ka daudziem sportistiem ir savi rituāli, lai gūtu uzvaras - vieni neskujas, citi valkā vienas un tās pašas apakšbikses, vēl kāds nesarunājas ar sievu.

Tik pat dīvainas lietas dara līdzjutēji - vieni neskatās spēli, citi izslēdz skaņu, vēl kāds velk uz spēli vienu un to pašu kreklu.

Sociālajā platformā "X" ļaudis dalās ar saviem rituāliem, kas viņuprāt palīdz mūsējiem uzvarēt gan hokejā, gan basketbolā.

Ieraksts "X": "Jums ir kāda māņticība, skatoties sporta spēles? Man vismaz divi paziņas nelokāmi apgalvo, ka viņi nedrīkst skatīties, kad mūsējie spēlē - tad zaudēšot. Un viens uz katru spēli velk to pašu kreklu.:)"

Novērojumi liecina, ka visbiežāk cilvēki apzināti neskatās spēli, jo ir pārliecināti, ka tieši tad mūsējie saņemsies un uzvarēs. "Es ar neskatos, ja gribu lai uzvar! Ar Vāciju drusku skatījos, šodien nē. "

"Šodien pacēlu roku un pateicu pasniedzējai, ka Latvija uzvarējusi, viņa sajūsmā noelsās un teica, ka tas tāpēc, ka viņa neskatījās. Tad stāstīja, ka iepriekš uzvarējām, jo viņa izbēra cukuru. Visai ietekmīga dāma zinātnē un tādēļ šī mazā māņticība ir nu super!"

"Mans- basketbola spēlētāju mātes- nervu krājums tika izsmelts pirms 10 gadiem, kad Daugavas sporta namā stresojām arī par šīs izlases džekiem. Māņticīgi nu basketbolu “skatos” aiz stūra, virtuvē. Lai mūsējie uzvarētu!"

"Katru reizi, kad es tieku uz kādas izlases spēli - vienalga kādas izlases, viņi zaudē. No vienas puses vienmēr ļoti gribas paskatīties, bet no otras - varbūt labāk vairs nebraukt? :)"

"Kad skatījos hokeju, draugs neļāva skaņu slēgt, jo tad noteikti mūsējie zaudēs. Tieši tā arī bija pirmajās divās spēlēs. Pēc tam skatījos bez skaņas, vai braucu uz Arēnu klātienē bez drauga"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas