Lidmašīnas pilota rīcība aizkustina deviņus gadus vecu meitenīti

tautaruna.lv 10.septembris 2023, 17:20
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Ģimene no ASV bija devusies atpūtas braucienā uz Bali. Atgriežoties mājās viņi konstatēja, ka deviņus gadus vecā meita pazaudējusi kaut ko ļoti vērtīgu, savu mīļāko lelli. Meitenīte par notikušo situāciju bija ļoti sabēdājusies.

Ģimenei saprotot, kur pēdējo reizi redzēta lelle, viņiem uzreiz bija skaidrs, ka tā tikusi atstāta lidmašīnā Tokijā. Tur viņiem nācās pārsēsties uz nākamo lidmašīnu, lai sasniegtu mājas, vēsta "UPI".

Redzot meites skumjas, vecāki Rūdijs un Seleste nolēma neatmest cerības un meklēt pazudušo lelli vārdā Beatrise.

Viņi sazinājās gan ar aviokompāniju, gan ar lelles pazušanas stāstu dalījās sociālajā medijā "Facebook". Sociālā medija ieraksts sasniedza Džeimsu Danenu, "American Airlines" pilotu. Viņu šis stāsts aizkustināja un pilots nolēma palīdzēt pazudušo lelli atgādāt atpakaļ īpašniecei.

Atrodoties Tokijā, pilots devās uz "Turkish Airlines" pazudušo un atrasto mantu biroju un tur sastapa Beatrisi. Viņš lelli paņēma pie sevis un nolēma iepriecināt meitenīti, atgriežot to atpakaļ Amerikā.

Pilots pats personīgi, nonākot ASV, devās pie lelles īpašnieces un viņai to nodeva. "Es biju patiesi priecīgs, ka varēju kādam izdarīt kaut ko jauku," medijiem sacīja pilots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas