Sieviete atklāj dīvainas blakusparādības, ar kurām nākas sadzīvot pēc klīniskās nāves

tautaruna.lv 30.jūnijs 2023, 3:30
 
unsplash.com
Amerikāniete Džeida no Grīnbejas, Viskonsīnā, 2011. gada vasarā piedzīvoja vienu no šausminošākajiem notikumiem savā dzīvē. Karstā vasaras dienā viņa guva karstuma dūrienu, kas turpmāko viņas dzīvi apgrieza kājām gaisā, vēsta "The Sun".

Pēc iegūtā karstuma dūriena sieviete zaudēja samaņu un pakrita.

Nonākot slimnīcā, mediķi cīnījās par viņas dzīvību. Kā pēcāk uzzināja Džeida, tad viņa bija uz trim minūtēm pasludināta par mirušu.

Lai arī baisais notikums beidzās veiksmīgi, Džeida atklāj, ka pēc piedzīvotās trīs minūšu nāves, viņa ir saskārusies ar vairākiem neizskaidrojamiem notikumiem.

Pēc baisā notikuma Džeida regulāri piedzīvojusi nepatīkamas krampju lēkmes, kas iepriekš viņai nav bijušas.

Kā arī pavisam interesanti ir tas, ka sieviete vairs nevar nēsāt rokas pulksteņus. Ik reiz uz rokas uzliekot pulksteni, tas pārstāj darboties. Tāpat sieviete vairs nevar smēķēt elektroniskās cigaretes, jo ikreiz tām nonākot viņas rokās ierīce pārstāj darboties.

Tai pat laikā Džeida min, ka pēc ieskatīšanās nāvei "acīs", viņa vairākkārt ir saskārusies ar dažādām paranormālām lietām. Viņa ir dzirdējusi dažādas balsis un redzējusi dažādas lietas, kuras patiesībā nav. "Dažreiz tie ir bijuši čuksti vai tumši miglaini tēli," skaidro Džeida.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas