Saimons Kauels atklāj ar ko nodarbojies pirms kļuvis par mūzikas magnātu

tautaruna.lv 30.jūnijs 2023, 4:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
"Britain's Got Talent" žūrijas loceklis Saimons Kauels atklāj interesantas detaļas par savu pagātni. Kā izrādās pirms iesaistīšanās mūzikas industrijā, viņš izmēģinājis spēkus citās nozarēs, vēsta "Daily Star".

Kaules atklāj, ka jaunības dienās viņam ļoti nepatika apmeklēt skolu. Viņš mācību stundu laikā neklausījās skolotājos, bet to laikā rakstīja dažādus baisus stāstiņus. "Man patika angļu valoda, bet viss, ko es vien rakstīju, bija dažādi šausmu stāstiņi," atceras Kauels.

Pirmo naudu Saimons Kaules nopelnīja jau septiņu gadu vecumā skolas brīvlaikā.

Viņš brīvajās dienās pļāva mauriņus un mazgāja kaimiņu automašīnas.

Kauels min, ka viņa tēvs jau no laika gala saprata, ka dēls nebūs akadēmiķis, bet gan radošās sfēras pārstāvis. Kā izrādās, tad Kauels mācības pameta jau 16 gadu vecumā un pievērsās dažādiem darbiņiem.

“Mani izmeta no daudzām skolām. Mani izmeta no skolas uz gadu, jo es slikti uzvedos. Es mācījos vienā klasē ar savu jaunāko brāli, un tas bija haoss."

Saimons atklāja, ka pēc skolas pabeigšanas viņam bija grūtības atrast darbu. Beigu beigās viņš mēģināja sekot sava jaunākā brāļa pēdās un darboties kā nekustamo īpašumu aģents, lai gūtu panākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas