Sieviete teju netiek ielaista lidmašīnā amizanta iemesla dēļ

tautaruna.lv 11.jūnijs 2023, 1:00
 
unsplash.com
Vairums cilvēku atzīst, ka pases bildēs izskatās pavisam neglaimojoši jeb viņiem savas dokumentu bildes neliekas skaistas. Bieži vien šķiet, ka nepavisam nelīdzināmies pases bildē redzamajai personai, jo dzīvē izskatāmies daudz labāk. Izrādās, ka var būt arī pavisam pretēja situācija. Ališa Marie no Losandželosas Stambulas lidostā piedzīvoja apkaunojošu mirkli. Sievieti teju neielaida lidmašīnā pārāk skaistas bildes dēļ, vēsta "The Sun".

Ališa par neparasto un tajā pašā laikā, kā viņa minēja, apkaunojošo brīdi stāstīja sociālajos medijos.

Cenšoties kopā ar draugu iekāpt lidmašīnā, lai dotos uz mājām, viņu apturēja lidostas darbinieki.

Sieviete stāsta, ka lidostas darbinieki neticēja, ka pases fotogrāfijā redzamā persona ir viņa. "Viņi gandrīz nelaida mani manā lidojumā. Viņi teica, ka es neizkatos tā, kā pases bildē."

Ališa savā sociālā medija "TikTok" kontā deva visiem vērtīgu padomu. "Šis ir iemesls, kāpēc tev nekad nevajadzētu uzņemt seksīgu pases bildi," sacīja Ališa. Šādu fotogrāfiju dēļ pastāv liels risks, ka lidostas darbinieki neļaus jums iekāpt lidmašīna, jo realitātē tā nemaz neizskatāties.

Neskaitāmi tūkstoši "TikTok" lietotāju komentēja Ališas video sakot, ka nekad necenšas pases bildēs izskatīties labāk nekā ir patiesībā, lai nepieļautu šādu risku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas