Bauskas puses iedzīvotājus samulsina ieraudzītais dzīvokļa logā

tautaruna.lv 21.maijs 2023, 0:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Mazā miestiņā Bauskas novadā daudzdzīvokļu nama logā parādījies Jēzu slavinošs uzraksts – apkārtējie noraizējušies, vai ģimenes fanātiskā aizraušanās ar reliģiju neiespaido arī bērnus, vēsta "Bez Tabu".

"Mani ļoti satrauc kaimiņmājas Jēzu slavinošs uzraksts logā. Jau iepriekš daudz ir dzirdēts, ka sievietei, kura dzīvo tajā mājā, ir iestājusies kaut kādā sektā un uzspiež to arī savai vecākajai meitai. Meitene staigā pārbijusies, un uz jautājumiem atbild tā, it kā viņai būtu liegts brīvi runāt. Vai vispār šāds uzraksts var būt logā? Vai tā nav uzspiešana pārējiem iedzīvotājiem? Vairāk pārdzīvojam par sievietes bērniem, nevis par pašu sievieti," teikts anonīmā vēstulē.

Vietējie zinot teikt, ka sieviete uz ciematu pārcēlusies pirms aptuveni trīs gadiem. Tikai pirms nedēļas esot izveidojusi reliģijas slavinošo uzrakstu. Kaimiņi apgalvojot, ka sievietei esot divas mazas meitas.

Satiekot dzīvokļa īpašnieci Elīnu, viņa noliedz kaimiņu bažas - esot kārtīga māmiņa, bez kaitīgiem ieradumiem un karsta Jēzus sekotāja.

Viņa arī noliedz bažas par darbošanos sektā - ģimene dodoties uz Bauskas Kristīgo centru “Jaunā Dzīve”, kas ir oficiāli reģistrēta draudze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas