Pretrunīgi vērtētā bērnu realitātes šova zvaigzne atklāj pārsteidzošas raidījuma aizkulises

tautaruna.lv 21.maijs 2023, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
18 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne Ēdena Vuda jau kopš mazotnes gozējās televīzijas ekrānos. Meitene četru gadu vecumā ņēma dalību skandalozajā realitātes šovā, kas ieguvis pretrunīgu slavu, "Toddlers & Tiaras".

Šova laikā jaunas meitenes, bieži vien pāris gadus vecas, sacenšas skaistumkonkursos. Meiteņu cīņa par kroņiem un galveno balvu tiek attainota realitātes šovā. Kā piedienas skaistumkonkursiem, meitenes tiek tērptas spožās kleitās, tiek veidotas greznas frizūras un neiztikt bez kārtīgas grima un mākslīgā iedeguma kārtas. "Toddlers & Tiaras" šovam ir gan daudz piekritēju, gan netrūkst cilvēku, kas to asi kritizē, norādot, ka pavisam mazām meitenēm nevajadzētu piedalīties šādos skaistumkonkursos.

Ēdena jau kopš sešu mēnešu vecuma ņēma dalību šādos konkursos. Četru gadu vecumā meitenes centieni konkursos tika attainoti realitātes šovā. Tagad jauniete atklāj skaistumkonkursu aizkulises, vēsta "The Sun".

BEHAR ANTHONY/SIPA/Scanpix/Leta

Viņa atzīst, ka tas nebija viegls darbs, sacensties ar citām meitenēm par titulu "Grand Supreme".

Kā izrādās, tad gatavošanās un dalība konkursos arī nebija lēts prieks. Meitene lēš, ka būdama vien četrus gadus veca, viņas ģimenei dalība konkursos izmaksāja aptuveni sākot no 65 000 līdz 70 000 ASV dolāriem. Lielākās izmaksas sastādīja greznie tērpi, kosmētika, mākslīgais iedegums un fotogrāfiju uzņemšana.

Sešu gadu vecumā Ēdena bija ieguvusi jau 300 skaistumkaralienes titulus. Šajā brīdī viņas mamma nolēma, ka meitenei nepieciešams "doties pensijā" jeb pielikt punktu mazo meiteņu skaistumkonkursiem.

Šobrīd būdama 18 gadus veca Ēdena gatava atkal atgriezties skaistumkonkursu vidē un piedalīties "Miss America".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas