Soctīklus spridzina kārtējais Staķa komentārs pie Gobzema ieraksta

tautaruna.lv 2.aprīlis 2022, 10:47
 
Romāns Kokšarovs/F64
Nesen lielu ažiotāžu izpelnījās Rīgas mēra Mārtiņa Staķa "sulīgā" atbilde politiķa Alda Gobzema kritikai. Šoreiz M. Staķis komentējis, kādu salīdzinoši neitrālu A. Gobzema ierakstu, kas veltīts kādai soctīklu lietotājai.

A. Gobzems kādai soctīklu lietotājai veltījis ierakstu, kurā kritizē viņas nagus.

"Es ar likumu aizliegtu tādus nagus :). Tādi nagi neiet pie sirds daudziem, tas taču ir tikai godīgi to pateikt. Labāk skarba patiesība, nekā saldi meli. Mākslīgi pārmēra gari nagi nav labas gaumes pazīme," raksta A. Gobzems.

Uz politiķa izteikumiem atbildējusi aktīvā soctīklu lietotāja Ance Tarvida: "Aldi, tu esi kā lēts krūšturis Latvijas tautai - izskaties slikti un visiem liec justies neērti. Tev kaut kad pasen ir bijusi iespēja kļūt par (iespējams) normālu politiķi, bet tu izvēlējies kļūt par sāpīgu viduvējību, kura lielākais sasniegums ir bijis Zolitūdē cietušo uzmešana."

Savukārt Ances teikto novērtējis Rīgas mērs, angliski rakstot: "Karaliene."

Šie komentāri sajūsminājuši citus Twitter lietotājus.

"Tieši tavu reply tik ļoti šeit gaidījām!", "Vecīt, tu esi fenomenāls pilsētas mērs. I just can't," raksta soctīklus lietotāji.

Jau vēstīts, ka iepriekš A. Gobzems kritizēja Rīgā pie Kongresu nama organizēto koncertu Ukrainas atbalstam. Rīgas mērs Mārtiņš Staķis atbildi parādā nepalika, šoreiz bez diplomātijas rakstot: “Gobzem, vienkārši atpi******”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas