Kinozvaigzne atklāj, kā viņai bez sportošanas izdevies zaudēt vairāk nekā 18 kilogramus

tautaruna.lv 2.aprīlis 2022, 23:00
 
AP/Scanpix/Leta
Dažādu Disneja filmu,"Doktors Dūlitls" un "Princese pret pašas gribu" zvaigzne, aktrise Reivena Simona atklāj, kā viņai ir izdevies zaudēt vairāk nekā 18 kilogramus liekā svara, vēsta "Daily Mail".

Aktrise raidījumā "The View" dalījās ar savu noslēpumu, kā viņai izdevās atbrīvoties no liekajiem kilogramiem bez sportošanas.

Reivena atklāj, ka liekos kilogramus ir zaudējusi vien mainot uzturu.

Izrādās, ka aktrise bijusi "atkarīga" no cukura. Un viņas viena no veiksmes atlēgām, kā zaudēt lieko svaru, bija atteikties no cukura.

"Es saku, izskaudiet cukuru, jo tā ir atkarību izraisoša narkotika. Es biju no tā atkarīga," atzīstas aktrise.

Reivena min, ka viņai ļoti garšo cepumi. Reizēm viņa mēdz pāris cepumus arī notiesāt. Tomēr šobrīd viņa lielāku uzmanību vērš to sastāvam, izvēloties keto diētai "draudzīgus" cepumus.

Vēl viens viņas noslēpums ir fastings jeb pārtrauktā gavēšana.

Aktrise min, ka iemesls, kāpēc viņa nolēma mainīt dzīvesveidu un zaudēt svaru, ir saistīts ar veselības problēmām. Viņa bija saņēmusi analīžu rezultātus, kuri nebija iepriecinoši, tāpēc nolēma uzlabot savu veselības stāvokli.

Reivena Simona ir amerikāņu aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa ir saņēmusi vairākas atzinības, tostarp piecas "NAACP Image Awards", divas "Kids' Choice Awards", trīs "Young Artist Awards" un trīs "Daytime Emmy" balvas nominācijas. 2012. gadā viņa tika iekļauta VH1 sarakstā "100 visu laiku izcilākās bērnu zvaigznes".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas