Laupīšana, uzdzīve, pašnāvība - vīrietis Olainē pamatīgi pārsteidz policistus

tautaruna.lv 2.aprīlis 2022, 19:48
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pēc saviem mērogiem gadsimta laupīšanu bija izplānojis kāds Olaines novada iedzīvotājs vārdā Gena, ko nesen īstenoja Medemciema veikalā – kafejnīcā. Vīrietis ar verdošu ūdeni piedraudēja pārdevējai un iztukšoja kasi, vēsta “Degpunktā”.

Medemciemā necilā dārza būdiņā sev pajumti atradusi Kristīne. Sieviete tikai pirms dažām dienām ievākusies pie drauga Jevgēnija. Viņš ciematā ir zināms kā strādīgs vīrietis, ko dzīves līkloči piespieduši eksistēt pieticīgos apstākļos.

Kristīnei vēl pavisam nesen īstās mājas bija treilerī kopā ar dzīvesbiedru Genādiju līdz mirklim, kad viņš izlēma aplaupīt veikalu. Tagad dzīvesdraugs ir aizturēts, bet Kristīni kā līdzdalībnieci policija pagaidām palaidusi uz brīvām kājām.

Kristīne stāsta, ka sākumā gājusi paprasīt ūdeni, lai padzertu tēju, pa to laiku Gena paspēja paņemt savu iepirkumu somu un visu pārējo nepieciešamo zādzībai. Bija izplānojis kaut ko nozagt, šim nolūkam arī paņemta soma. Kristīne pieklauvēja pie veikala durvīm, tās tika atvērtas, un viņi ielaisti iekšā. Pārdevēja iedevusi nocenotos pārtikas produktus, ielējusi ūdeni. Tad Kristīne pameta veikala telpas, nezinot, kas uznāca Genam, bet viņš pārdevējai atņēma tējkannu, uzlēja sievietei mazliet karstā ūdens un atstūma viņu prom no durvīm.

Genādija guvums bija vairākas alkohola pudeles un nauda, ko viņš piesavinājās no kases. Daži iegūtie simti radīja eiforiju un vēlmi uzdzīvot, bet pēc tam romantiski mirt - Genādijs bija iecerējis pēc laupīšanas nonāvēties zem vilciena, līdzi aizraujot arī mīļoto Kristīni. Līdz suicīdam pāris netika, toties atpūta izdevās kā nākas - alkohols, limonāde, konfektes, izbrauciens ar taksometru. Gribējuši pat apmeklēt spēļu zāli, bet bez kovida koda iekšā nav tikuši, tāpēc turpinājuši dzert un vizināties. Pēc pamatīgās uzdzīves pāris tika notverts Olainē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas