Rīdziniekam neizpratne par satiksmes ierobežošanu ielās

tautaruna.lv 7.jūlijs 2021, 16:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Kāds sociālā tīkla "Twitter" lietotājs paudis izbrīnu par stabiņu izvietošanu Rīgas ielās. Proti, izveidots teju slaloms, turklāt, ceļa vidū novietots guļošais policists.

"Interesanti, dienās, kad tur brauc miskastes mašīna savākt to zaļo konteineru un pretī grib izbraukt cita mašīna, kur tai likties? Slalomot atpakaļgaitā," savu neizpratni pauž kāda sociālā tīkla "Twitter" lietotāja.

"Īstenībā šādā mazieliņā šāds mierināšanas labirints ir ok, bet ne tērbatas ielā," norāda kāda cita "Twitter" lietotāja.

Vēstīts, ka Rīgas domes koalīcijas deputāts Valdis Gavars (NA) paudis bažas par iedzīvotāju viedokļu neņemšanu vērā satiksmes mierināšanā Rīgā.

Gavars izplatījis atklātu vēstuli, kurā norāda uz "plastmasas stabiņu invāziju" galvaspilsētā.

"Pēdējās dienās daudzi rīdzinieki noteikti ir pievērsuši uzmanību apstāklim, ka vairākās Rīgas ielās veiktas dažādas satiksmes organizācijas izmaiņas, turklāt, šķiet, ir sākusies parādība, kuru varētu dēvēt par "plastmasas stabiņu invāziju"," norāda Rīgas domes deputāts.

Viņa ieskatā pirmais vēstnesis varētu būt Čaka iela, kur rekomendējošā velojosla teju visā ielas garumā ir norobežota ne vien ar barjerām, bet arī plastmasas stabiņiem. Gavara ieskatā īpašu izaicinājumu tas varētu radīt automašīnu vadītājiem, kuriem no Pērnavas vai Čaka ielas jāizdara visnotaļ straujš pagrieziens uz nelielo Sapieru ielu, kur atrodas "Latvijas balzama" ražotne.

Turklāt esot jāņem vērā, ka šeit iegriežas ne tikai vieglās automašīnas, bet arī kravas auto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:12

Jaunākās diskusijas