Ko policija atklājusi par Roberta nāves apstākļiem

tautaruna.lv 4.aprīlis, 4:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Naktī uz svētdienu, 24. martu, pazudušais Roberts Miksons, kuru otrdienas, 26. marta, rītā izdevās atrast diemžēl mirušu Daugavas akvatorijā, nav miris vardarbīgā nāvē, norāda Valsts policijā (VP).

Roberts Miksons svētdienas, 25. marta, rītā izgāja no bāra Vecrīgā un pazuda. Ģimene un draugi, kā arī Valsts policija nekavējoties sāka vīrieša meklēšanu, ievāca videomateriālus no pilsētu un īpašumu kamerām, lai saprastu, kurp Roberts devies. Otrdien, 26. martā, vīrieti izdevās atrast mirušu Daugavas akvatorijā. Diemžēl bez dzīvības pazīmēm, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Pēdējie iegūtie videomateriāli liecina, ka vīrietis devies garām Mūkusalas ielai 21. Aptuveni tur otrdienas rītā ap deviņiem piestāja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, kā arī Valsts policijas automašīnas.

Ūdenslīdēji pārmeklēja upi un pēc aptuveni pusstundas 10 metrus no krasta tika atrastas Roberta mirstīgās atliekas.

“Pie vīrieša tika atrasti personu apliecinoši dokumenti. Sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu. Vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas. Nozīmētas ekspertīzes un izmeklēšanā tiks skaidroti notikušā apstākļi,” skaidroja Valsts policijā.

Policijai vēl jāsaprot, vai vīrietis upē ielēcis pats, ūdenī nonācis nelaimes gadījuma dēļ vai arī ar kāda palīdzību, vai, iespējams, Robertam kļuvis slikti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:15

Jaunākās diskusijas