"Intelekta neskarta seja"; cilvēkus sanikno kāds ""Tik Tok" spīdeklis"

tautaruna.lv 4.marts, 10:17
 
Pixaby
Interneta vidē "uzpeldējis" kāds "spīdeklis", kas atklāti jūsmo par agresorvalsti.

"Valsts drosības dienest, Valsts policija, te viens izmisīgi lūdzas, lai viņam iesper ar kāju pa pakaļu un izmet no valsts vai vismaz iemet vietā, kur saulīte rūtaina," vietnē "X" raksta Romija, publicējot video, kur redzams latviski runājošs vīrietis, kas uzskata, ka Latvijā atkal plīvos Krievijas karogs un Krievija esot stipra un varena.

Dāvis: Šis kadrs dzīvo Īrijā! Viss "tiktoks" to zin.

John: Šis jau izskatās, ka jāziņo ne tikai VDD, bet arī Īrijas varas pārstāvjiem. Šādus slimos izmanto kremlis savās provokācijās. Arī citās valstīs.

Aivars: Ja šito čalis pagvelztu Ukraiņā viņš pats jau karātos savā lupatā. Letiņiem p.....j , orks spļauj sejā, atklāti pazemojot valsti.

Kristisns: Mārtiņš. Uzvārdu neatceros. Dzīvo Īrijā. Psihiski nestabils + hronisks alkoholiķis. Katrā tiešraidē šitā bļaustās un rupji apsaukā visus cilvēkus.

Andris: Šitādi daudz tur ir.Ja policija painteresētos noteikti ko intresantu atrastu viņa dzīvesvietā.Tā ir tā suga kas sataisa sūdus un bēg no Latvijas.Alimentu parāds,pieķerts dzērumā pie stūres,līzinga parāds,ātro kredītu parādi,alkahols,narkotikas utt.

Saule: Kāda intelekta neskarta seja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:54

Jaunākās diskusijas