Cilvēkiem ar labu intuīciju tiek piedāvāts unikāls darbs

tautaruna.lv 4.marts, 5:00
 
pexels.com
11. martā tiks pasniegta Amerikas Kinoakadēmijas balva "Oskars". Kopumā tiks noskaidroti 24 uzvarētāji dažādās nominācijās. Šī būs viena no svarīgākajām naktīm kino industrijā.

Interesantāku šo balvas pasniegšanas ceremoniju cer sagādāt kāda vietne, kura aicina cilvēkus likt likmes, kas uzvarēs dažādās nominācijās, vēstīts "UPI".

Vietne TestCasino.com piedāvā ikvienam kino fanam, kurš būs noskatījies visas 10 labākās filmas un prognozējis balvu pasniegšanas iznākumu jeb rezultātus, iegūt divus tūkstošus dolāru.

Ja minējums būs neprecīzs, tad naudu par "padarīto darbu" nebūs iespējams saņemt. Vietne vēlas, lai kino mīļi spētu noteikt uzvarētājus tādās kategorijās kā labākā filma, labākais režisors, labākais aktieris, labākā aktrise, labākais otrā plāna aktieris un labākā otrā plāna aktrise.

Viens no cilvēkiem, kurš perfekti spēs uzminēt uzvarētājus, saņems ne tikai naudas balvu, bet arī jaunu televizoru un 500 dolāru dāvanu karti ēdienu piegādes platformā "DoorDash".

Ikviens interesents, kas vēlas pieteikties unikālajai vakancei, aicināts to izdarīt līdz 9. martam. Diemžēl vakance pieejama vien ASV un Kanādā dzīvojošajiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas