Atklājas jaunas detaļas par Ropažu pusē noslīkušo meitenīti

tautaruna.lv 4.marts, 13:15
 
Kaspars Krafts/F64
Nesen vēstīts par traģēdiju Ropažu apkaimē, kur ugunsdzēsēji no sekla dīķa izvilka sešus gadus vecu meitenīti bez dzīvības pazīmēm. Lai noskaidrotu nāves apstākļus, policija uzsākusi kriminālprocesu. Kaimiņi par traģēju atklājuši nozīmīgas detaļas, vēsta "Defpunktā".

Liktenīgajā dienā, ap plkst. 10.00 no rīta pie Anatolija durvīm klauvēja sešus gadus vecās meitenītes māte. Sieviete uztraukta informēja kaimiņu, ka bērns ir pazudis un prasīja, vai vīrietis nevarētu palīdzēt pārmeklēt apkārtni. Anatolijam bija grūtības “sagremot” dzirdēto, jo stāsts izklausījās savāds. Pirmkārt, meitiņai vajadzēja būt “dārziņā”.

“Es saku: kā viņa tā pazuda no rīta? Varbūt viņas draugs uz bērnudārzu aizvedis. Viņa atbild: nē, nē - viņas nav,” pārrunāto atstāsta Anatolijs. Māte sarunas laikā arī atklāja, ka bērns esot pazudis jau dienu iepriekš. Tas Anatoliju pārsteidzis vēl vairāk.

Kamēr māte pārmeklēja tālumā esošu pļavu, Anatolijs izsprieda, ka viņam būtu rūpīgāk jāizpēta tuvākā apkaime. Vīrieša secinājums izrādījās precīzs. “Eju garām dīķim. Domāju, pieiešu klāt. Skatos, ka tur mētājas putaplasta gabals un redzu “uzpūtušos” jaku oranžā krāsā. Sāku pievērst uzmanību,” ar asarām acīs atceras Anatolijs.

Oficiāli neapstiprināta informācija vēsta, ka trešdien māte pateica meitai, lai dodas paciemoties pie vecmāmiņas, kura dzīvo tajā pašā mājā. Sieviete nepārliecinājās, vai bērns paklausīja norādēm. Nākamajā dienā, ceturtdien, ģimene atskārta, ka bērnu neviens nav redzējis visu nakti. Kā izrādās, viņa nemaz pie omas nav bijusi. Kur un kāpēc sešgadniece aizklīda vienatnē, nesaprot neviens. Apkaimes iedzīvotāji izsaka minējumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas