Ģimenei no Cēsu puses regulāri uzspīd neticama veiksme

tautaruna.lv 4.marts, 2:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Internetā iegādāta Simtgades loterijas biļete ar 100 000 eiro iepriecinājusi Andri no Cēsu rajona, kurš strādā par šoferi, vēsta "latloto".
“Esmu veiksmīgs loterijās,” laimētājs priecīgi sāk sarunu, “SuperBingo studijā esmu bijis divas reizes, momentloterijā Bagāts esmu laimējis 3000 eiro, kā arī sieva SuperBingo ir laimējusi automašīnu.”

Laimētājs stāsta, ka loterijas mēdz iegādāties reti. “Ja lemts - laimēšu, nopērkot arī vienu loterijas biļeti. Veiksmīgajā dienā iegādājos momentloteriju Troņu spēle un laimēju 40 eiro, par kuriem iegādājos Simtgades un Sporta loterijas biļetes, jo tām ir labi mērķi - stipendijas absolventiem un finansējums Latvijas skolām,” stāsta Andris.

“Nokasīju veiksmīgo Simtgadi, ieraudzīju, ka sakritis simbols šūpoles, taču telefona ekrānā laimests bija tik mazs, ka nespēju saredzēt, cik tas ir vērtīgs. Un pēkšņi ekrānā parādās 100 000 eiro,” laimētājs atklāj laimēšanas mirkli.

Veiksminieks esot kļuvis mēms no prieka, nevarējis noticēt, ka ir laimējis tik vērienīgu laimestu. “Tā kā Simtgades loterijas 100 000 eiro atklāju zem simbola šūpoles, par godu laimestam dārzā taisīšu šūpoles, lai tās atgādina par priecīgo notikumu,” viņš saka.

“Kāda ir mana veiksmes formula? Darīt citiem darīt, jo tas vienmēr atgriežas,” atklāj laimētājs.

Laimestu tērēšot mājokļa iegādei un tuvinieku iepriecināšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas