FOTO: NMPD auto nokļūst lielā nelaimē

tautaruna.lv 1.marts, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests sociālajos tīklos publicējis stāstu par visai spraigu izsaukumu. Atpakaļceļā no izsaukuma palīdzība bija nepieciešama NMPD auto.

Kā atklāj NMPD, dodoties atpakaļceļā no izsaukuma dubļainā ceļā iestiga uzticamais NMPD medicīniskais transportlīdzeklis ar četru riteņu piedziņu.

"Dubļi gandrīz līdz ceļiem. Viss slapjš. Turklāt visa ceļa seguma garumā gluži kā šķēršļu josla vietām vīdēja peļķes bērnu peldbaseina izmērā. Jā, tieši tāds nupat bija mūsu NMPD mediķu brigādes mājupceļš no kāda izsaukuma. Tas bija vairāk ne kā 500 metru garš bezceļš gar tīruma malu kādā nomaļā vietā, kurā iestiga mūsu uzticamais NMPD medicīniskais transportlīdzeklis ar četru riteņu piedziņu.

No visas sirds gribam teikt paldies Artim Prikulim un Gatim Kampānam, kuri atsteidzās mediķu brigādei palīgā ar savu apvidus automašīnu. Puiši, jūs bijāt tik zibenīgi, ka nepaspējām pat sazināties ar VUGD, kuri šādās reizēs bieži nāk talkā mums! Paldies arī atsaucīgajam Mārim Zalānam, kurš palīdzēja ar savu traktortehniku drīz pēc tam, kad dubļos nogrima arī puišu apvidus auto. Puiši, notikumā iesaistītais brigādes personāls sūta jums sveicienus - paldies, ka bijāt gatavi palīdzēt un riskēt ar saviem transportlīdzekļiem!
Paldies par darbu šajā dienā arī visai 342. mediķu brigādei - ārsta palīgiem Aleksandram Baranovskim un Lāsmai Bernsonei, kā arī auto vadītājam Raitim Usānam. Šis jums bija visnotaļ spraigs izsaukums, taču piebristie zābaki un līdz pleciem dubļainais formas tērps ātri tika nomainīti, lai jauniem spēkiem steigtos tālāk - gan pie bērna ar spēcīgu asiņošanu, gan pie kāda sirmgalvja ar nopietnām veselības problēmām," teikts ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:17

Jaunākās diskusijas