Zināms, kā pasaules galam sagatavojušies pasaules bagātākie un ietekmīgākie cilvēki

tautaruna.lv 1.marts, 11:30
 
pexels.com
Pasaules bagātākie cilvēki ir sākuši gatavoties pasaules galam.Medijs "Daily Star" atklāj, kā Pastardienai gatavojas paši bagātākie un ietekmīgākie cilvēki.

Sems Altmans

Sems Altamns ir uzņēmējs, "OpenAl" dibinātājs, "Chat GPT" radītājs. Viņš uzskata, ka pastāv risks, ka agrāk vai vēlāk iestāsies pasaules gals. Pie tā var būt vainojams mākslīgais intelekts, kas uzbruks cilvēkiem. Tāpat pastāv liels risks, ka pasauli varētu iznīcināt kodolkarš vai nāvējošs vīruss.

Tieši tāpēc uzņēmējs ir parūpējies par to, lai, tuvojoties Pastardienai, viņš un viņa tuvākie būtu drošībā. Viņš ir izveidojis īpašu izdzīvošanas komplektu, kurā ietilpst pārtika, ūdens, antibiotikas un vēl citas lietas.

"Es cenšos par to pārāk daudz nedomāt. Bet man ir ieroči, zelts, kālija jodīds, antibiotikas, baterijas, ūdens, gāzmaskas no Izraēlas armijas un liels zemes pleķītis Bigsurā, uz kuru es varu aizlidot," reiz sacīja uzņēmējs. Viņš arī atklāja, ka viņam un "PayPal" līdzdibinātājam Pīteram Tīlam ir "vienošanās" bēgt uz kādu no Tīla luksusa īpašumiem Jaunzēlandē, ja pienāktu pasaules gals.

Marks Zakerbergs

Sociālā medija "Facebook" dibinātājs Marks Zakerbergs zem sava rančo Havaju salās ir uzcēlis slepenu bunkuru. Iespējams, tas nav nemaz tik slepens, kā viņam liekas, jo medijiem ir izdevies uzzināt par tā esamību, taču miljardierim būs kur paglābties, ja pienāks Pastardiena.

Bunkurs ir paslēpts aptuveni 1,8 metrus zem zemes. Kāds anonīms avots ziņo, ka Zakerberga slēptuve var lepoties ar savu iespaidīgo pārtikas un enerģijas krātuvi, tāpat tā ir aprīkota ar sprādziendrošām durvīm.

Tiek lēsts, ka šāda bunkura izveide viņa izmaksāja 270 miljonus dolāru.

Īlons Masks

Mikroblogošanas vietnes "X", uzņēmuma "Tesla" īpašnieks Īlons Masks nesen paziņoja, ka ir izveidojis vislabāko aizsardzības sistēmu pret pasaules galu.

Viņš ar īpašu bruņu stiklu ir aprīkojis automašīnu - Tesla Cybertruck. Masks apgalvo, ka šīs mašīnas stikls ir tik stiprs, ka tas varētu viņu pasargāt no raķešu uzbrukumiem un slepkavām. Vietnē "X" viņš rakstīja: "Tesla Cybertruck - labākā apokalipses aizsardzības tehnoloģija!"

Slepenais Kanzasas bunkurs

Interesanti, ka Kanzasā, ASV, ikviens, kuram ir vismaz 500 000 ASV dolāri, varēja iegādāties sev vietu slepenā bunkurā, lai nepieciešamības gadījumā paglābtos no nāves.

Nav zināms, kur tieši Kanzasā tas atrodas, taču zināms, ka tas ir 15 stāvu liels pazemes bunkurs, kas aprīkots ar visu nepieciešamo, lai izdzīvotu apokalipsē vai karā.

Tiek ziņots, ka tas tika uzbūvēts aukstā kara laikā, un bija paredzēts tam, lai izturētu tiešu kodoltriecienu.

Bunkurā ir 14 dzīvojamās telpas, kurās vienlaicīgi var mitināties 75 cilvēki. Kā ziņo mediji, tad lielākā daļa slepenā kompleksa vietu ir pārdotas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas