"Latvija ir dzērāju zeme," viedoklis par novēroto sabiedriskajā transportā izsauc dažādu reakciju

tautaruna.lv 18.janvāris, 14:15
 
Pixaby
Sabiedriskajā transportā savā ikdienas braucienā nākas sastapt dažādus ceļabiedrus. Kāds skaļi runa par telefonu, kādām dziesma jāatskaņo visiem, cits nelabi ož, tostarp arī pēc alkohola. Olga šajā sakarā paudusi mums visiem neglaimojošu viedokli.

"Latvija IR dzērāju zeme. Neiespējami iekāpt sabiedriskā transportā, kur salonā nesmirdētu pēc tik kārtīga peregara, ka slikta dūša sametās. Reāli skumji, 99% gadījumos tie ir vīrieši kas tik traki buhā. Visus savus darbspējīgos dzīves gadus izmet miskastē. Ai..." vietnē "X" raksta Olga.

Kaspars: Droši vien braucam atšķirīgos maršrutos, man parasti sabiedriskais pilns ar skolēniem, studentiem. Dzērāji ir reta parādība.

Kristaps: Olga, diemžēl Latvijā “buhā” ne tikai vīrieši! Sievietes - alkoholiķes šeit ir milzīgā skaitā! Nepieveriet acis uz to, ja nepatīk, tas no tā vien nezudīs. Manuprāt, sieviete alkohola reibumā ir kaut kas vēl pretīgāks un briesmīgāks. Tas tā, no personīgas pieredzes, diemžēl.

Dzintris: Apmēram 120% ir vīrieši!

MS: Pēdējā laikā sanāk diezgan regulāri braukāt ar sabiedrisko. Pagaidām nekādu sūdzību. Pārsteidzoši OK. Bet par iedzeršanu runājot - šorīt 08:00 skatījos, kā čaļi paņem divatā 0.7, tos mazos balzama kokteiļus, un prom uz stroiku

Rasa: Piekrītu novērojumam. Pēdējā laikā ir pārsteidzoši daudz iereibušu, pēc degvīna smirdošu vīriešu, kas no rīta stāv pie kases pēc kārtējās pudeles. Tas ir mans vērojums iepērkoties, bet parasti tie nav vietējie. Pārsteidzoši daudz ir arī sievietes, kas kopā ar pārtiku ņem alkoholu

Arnis: Ne tikai veči buhā, tas pirmkārt. Otrkārt - katrs pats izvēlās kā savu dzīvi pavadīt. Un treškārt - ar to IR jārēķinās, ka ar sabiedrisko transportu pārvietojas dažādi cilvēki un ja daļa no viņiem neapmierina, tad jādomā par citiem pārvietošanās veidiem...

Krahabors: O jā, atceroties laikus, kad bij ikdienā uz biroju jākuļas, piektdienās 5.tramvajā varēja apreibt no gaisa vien.

Biologist: Rajonu vajag mainīt, tā ir kad dzīvo totālākajā sūdu bedrē. Braucu katru dienu, redzu/saožu dzērājus dažas reizes gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas