"Cikos? Kur? Gribu pamāt!;" soctīklos plašu rezonansi izsauc ziņa par vismaz 1213 Krievijas pilsoņi izraidīšanu no Latvijas

tautaruna.lv 31.decembris 2023, 19:30
 
MN
No Latvijas tiks izraidīti vismaz 1213 Krievijas pilsoņi, kuri nav izpildījuši Imigācijas likuma grozījumu prasības un iesnieguši dokumentus kādas uzturēšanās atļaujas pieprasīšanai dzīvošanai valstī, aģentūra LETA uzzināja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP).

Minētās 1213 personas līdz likuma grozījumos atvēlētajam termiņam - 30.novembrim - nav iesniegušas dokumentus jebkādas uzturēšanās atļaujas pieprasīšanai Latvijā, kā arī nav pieejama informācija, ka šie cilvēki jau būtu pametuši valsti.

Komentāros cilvēku reakcija ir dažāda:

Raitis: Kā notiks tā izraidīšana? No perona ar PV performanci - Mums laiks doties, vai kāds vēl grib pievienoties.. Kā tas reāli notiks, var kāds pateikt?

Kārlis: Ja kāds dzīvojot Latvijā spītīgi nevēlas runāt latviešu valodā, tad vienkārši lai sakravā savas parpalas un vācas prom no Latvijas. Elementāri.

Akemntiņš: Reāli izraidiet un tad runājiet. Nevelna neticu tiem mīkstajiem funkcionāriem.

Vaira: Cikos? Kur? Gribu pamāt

Sarmīte: Kad un cikos un no kurienes! Iesim pavadīt, lai nenomaldās!

Kefīrs: Pieļauju, ka gandrīz visi jau sen kkur citur Eiropā

Rilekta: Vagonos sūtīs un paziņos to dienu par svētku dienu?

Jana: Neticu, ka tik maz! Nu neticu, ka no 40% krieviem tikai tik neko nevar. Pārējie ir kādam maksājuši. Vienā Bolderājā jau būtu pāris tūkstoši .

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas