Kāda randiņa pieredze "sašūmē" iksotājus

tautaruna.lv 31.decembris 2023, 15:30
 
Pixabay
Katram no mums randiņu pieredzes ir bijušas dažādas. Par ne pārāk izdevušos randiņu izcelulušies viedokļu kari vietnē "X".

Stāsta varoņi iepazinušies internetā un nolēmuši doties uz kafejnīcu, lai satikos klātienē. Sievieti ļoti samusinājis brīdis, kad vīrietis teicis, ka rēķins tiks pamaksāts uz pusēm.

"Tādi sīkstuļi mūsdienās. Uzaicina uz kafē un liek maksāt pusi rēķina... Labi,ka man mūžā vairs neviens randiņš nebūs. Šis ir moments,ka esmu mazliet sajūsmā par to," raksta kāda "X" lietotāja.

Sancha: Jā, kad palasa un paklausās, diezgan traki! Es vienmēr esmu rēķinājusies, ka var nākties maksāt pašai (lai gan gandrīz vienmēr ir aicinājis vīrietis), bet tikai vienu reizi nācās samaksāt par savu kafiju. Pārējās reizes visu cieņu maniem randiņu partneriem.

Agris: Kaut kādas nemodernas dāmas jūs te visas

Tofiks: Kāpēc tērēties, ja turpinājuma nebūs?

Kovacs: Šķiet, ka es pieceltos un aizietu. Nesamaksājot

Inese: Es principā rēķinos, ka maksāšu pati par sevi. Ja man uzsauc, neiebilstu. Reizēm viss atkarīgs no konteksta - man bija gadījums, kad džeks, kā atvainošanos(!), ka piekāsa mani ar Akadēmisko balli(bija jāiet vienai) aizveda uz teātri un tad prasīja, lai es savu biļeti apmaksāju..

Māris: Kas tas par veci, kas liek sievietei apmaksāt rēķinu kafejnīcā?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

31.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas