"Tu solīji turēties...."; ko par Staķa atkāpšanos saka tauta?

tautaruna.lv 3.jūlijs 2023, 9:45
 
Romāns Kokšarovs/F64
3. jūlija rīts iesākās ar negaidītām ziņām. Par savu atkāpšanos no amata paziņoja Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis.

NRA vēstīja, ka šo lēmumu izraisīja nesaskaņas un šķelšanās koalīcijā saistībā ar iespējamo pārkāpumu izmeklēšanu Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Arī sabiedrība "Twitter" vietnē izsaka savas domas par mēra kunga pieņemto, bet negaidīto lēmumu.

Inese: "Mārtiņ, pat nezinu, ko teikt. Tu solījies turēties. Vēl dažas dienas atpakaļ. Tik šausmīgi žēl. Politika ir netīra, smirdīga, piedod. Kompromiss nevienās attiecībās nestrādā, tas ir kā 3 reizes atsildīta zupa, kas nevienam vairs negaršo. Sadarbība ilgtermiņā var notikt tikai vienojoties."

Rita: "Mārtiņ, ticu, ka šis lēmums ir bijis pārdomāts, bet ļoti žēl, ka Rīgā atkal apstāsies un vēl tālāk atkritīs no Viļņas un Tallinas. Bija uzņemts pareizs kurss. Un nekļūdās tikai tie, kuri nedara. Paldies par paveikto!"

Madara: "Šī ir ļoti, ļoti skumja ziņa. Cilvēcība, vienlīdzība, modernas, uz Rietumiem orientētas vērtības bija tas, par ko iestājāties. Liels paldies par visu vērtīgo, ko esat paveicis Rīgas un tās iedzīvotāju labā! Jūs viennozīmīgi bijāt labākais, kas ar Rīgu pēdējos gados ir noticis."

Māra: "Visu cieņu, Mārtiņ! Es ticu, ka strādāji smagi, darīji daudz un kopumā labi, bet te ļoti krīt acīs naratīvs - es viss balts, labs, neviena melnuma aiz naga, bet viņi, lūk, neļauj darīt kā nākas. Labam līderim jāspēj reflektēt arī par savām kļūdām. Jā, arī publiski. Lai izdodas!"

Toms: "Šo nu gan ir skumji lasīt. Beidzot bija kāds, kurš cenšas galvaspilsētu sakārtot, bet tagad tā aizies vecajās Ušakova sliedēs. Korupcija atkal būs tikums. Žēl, Mārtiņ, ka padevies spiedienam. Lai nu kā, veiksmi turpmākajā profesionālajā karjerā!"

Daiga: "Nu baigi žēl. Protams, to sviestu nav iespējams izturēt normālam cilvēkam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas