Brīdina par bīstamu gājēju pāreju Rīgā

tautaruna.lv 1.februāris 2023, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Maija aicina pievērst uzmanību kādai bīstamai gājēju pārējai Rīgā, kur nelaime var notikt kuru katru brīdi, vēsta "Bez Tabu".

Maija strādā tirdzniecības centrā “Riga Plaza” un regulāri no sabiedriskā transporta pieturvietas dodas uz savu darbavietu. Lai nonāktu tirdzniecības centra teritorijā, jāšķērso Mūkusalas iela. Teorētiski šajā vietā izveidota gājēju pāreja, taču nu jau divas nedēļas tur trūkst vienas no ceļazīmēm.

Par gājēju pāreju šobrīd liecina vien tā saucamās “zebras” pārpalikumi, kā arī viena no divām ceļazīmēm.

"Kārtējais rīts, kas iesācies ar sarūgtinājumu. Darba vietai esot tirdzniecības centrā “Rīga Plaza”, katru dienu kā kājāmgājējs mēroju ceļa posmu no sabiedriskā transporta pieturas. Šajā posmā ir gājēju pāreja, kur jau 2 nedēļas nav gājēju pārejas ceļazīmes. Tā vairākas dienas notriekta gulēja netālu no elektrolīnijas, šodien palicis jau tikai stabs. Šī nav droša gājēju pāreja! Trīs reizes diennakts tumšajā laikā mani teju notrieca! Kam par šo ir jāatbild?"

Ceļu satiksmes eksperts gājēju pārējas atrašanās vietu sauc par bīstamu. Autovadītāji nupat nogriezušies no apļa, un ceļazīmes neesamība var radīt avārijas situācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas