Vai Rīgas centrs sāk atgādināt spoku pilsētu? Tviterī asas diskusijas

tautaruna.lv 5.janvāris 2023, 3:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Dažreiz mēs redzam to, ko gribam ieraudzīt.

Betija: Šis LaTS gluži vienkārši nebija konkurētspējīgs turpat netālu esošajiem Rimi, Maxima, Mego un Top, tāpēc piesaukt spoku pilsētu ir gaužām pārspīlēti.

Ieraksta autors: Vai sen ir būts centrā? Viena kvartāla rādiusā ap šo Latu ir vismaz 5 tukšas telpas, ja ne vairāk. Un šī ir galvenā (!!!) centra tirdzniecības iela. Iesaku vēl pastaigāties pa Vaļņu ielu, piemēram, un tad parunāsim par pārspīlējumiem.

Māris: Kāda centrā tirdzniecība? Kur nolikt auto, ja gribas uz veikalu? Iebrauc Alfas lielajā stāvlaukumā un vienā vietā visi veikali pieejami. Tas , ka Rīga ir bomžatņiks, kurā pretīgi uzturēties, kur nu vēl dzīvot, ir redzams jau vismaz divdesmit gadus.

Kaspars: Es visu laiku esmu Vecrīgā. Spoku nav un pie pusdienās netiek pie kotletes, jo ilgi jāgaida. Tūristi. Manuprāt, nevajag arī pārspīlēt.

Edgars: Skatoties, kur staigā un cikos. Burtiski piektdien biju, un reāli brīnījos, ka manā maršrutā viss ciet, visur iznomā, izīrē, utt. Tukši skatlogi. Tā nav tā Vecrīga, ko es atceros. Doma laukums bija ļoti skaists, bet tā bija vienīgā tāda īsti dzīvīgā vieta, "kā agrāk".

Gints: Lai tik dzen vēl vairāk auto prom no centra. Paliks pavisam tukšs.

Karna: Es kā apkārtnes iedzīvotāja drīzāk brīnos, ka tas lats tik ilgi tur izdzīvoja. Visādi citādi - tieši šajā centra apgabalā pēdējos gados ir aizsākusies pamatīga dzīvība, īpaši vasarā.

Ieva: Man liekas šai vietai nav laba aura. Bet ja nopietno, ir tādas vietas, kur jebkāds bizness neiet, pat ja lokācija laba. Tāpat kā krustojumā Merķeļa/Barona, kur agrāk bija apģērbi, Narvesens un tagad… nezinu. Anyway. Tā ir un tikai ne Rīgā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas