Kārļa Seržanta auto iekļūst avārijā

tautaruna.lv 5.janvāris 2023, 0:30
 
Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency
Latvijas žurnālists un politiķis Kārlis Seržants vietnē "Twitter" vēsta, ka tagad ar sievu var svinēt otro dzimšanas dienu. Viņu auto bija nokļuvis negadījumā.

"Baļkvedēju sanesa, dabūjām ar pilnu piekabi pa sāniem - tā apgāzās, bet baļķi pa laimi izbira jau ceļa pretējā pusē," skaidro K. Seržants.

Ivo: Vietējie jau sen bļaustās par pārkrautajiem ārzemniekiem. Mentiem patīk paņemt papīrīšus un palaist. Mūsējie brauc limitā, pārējie kā samaksā. Un vispār baļķvedēji ir mazākais kas lauž ceļus.

Jānis: It īpaši netiek lauzti lauku ceļi pavasaros un rudeņos. Tie baļķvedēji esošā stāvoklī būtu jāaizliedz.

Triceps: Baļķevējiem jau riepas zem jebkuras kritikas, vajadzējā likumā noteikti vienalga cik nobrauc ik pēc 3 gadi jaunas riepas. Cik cilvēku jau nav aizgājuši bojā alkatības dēļ.

Atis: Cik precīzi, runāju ar 1 baļķvedēju par šo tēmu. Pasūtītājs viņam saka, ja tu nebrauc pārkrauts, tad es tevi nepasūtu,,, tāds lūk tas koku bizness LV

Evita: Tā situācija ir vienkārši dramatiska pārvietoties pa nekoptiem ceļiem un vienmēr skaitīt lūgšanas,lai tas pārkrautais baļķvedējs ātrāk attālinātos!Kādas idejas vārdā braucējam parastajam jāriskē?!Paldies Dievam,ka jums tie ir vienīgi dzelži.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas