"Teksts, kas jāraksta vēstures grāmatās"; internetu "uzspridzina" TV3 ēterā dzirdētais

tautaruna.lv 13.decembris 2022, 0:30
 
Pixabay
Krievijas žurnālistu veidotais, bet Latvijā raidīšanas licenci ieguvušais TV kanāls “Dodžj”/”TVRain” iekļuvis kārtējā skandālā. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) par aicinājumu palīdzēt Krievijas armijai pret šo TV kanālu ierosinājusi jau otro administratīvā pārkāpuma lietu. Pēc trešā brīdinājuma kanāla licenci NEPLP varētu anulēt, lasāms Bena Latkovska rakstā "Telekanālam “Doždj” otrais brīdinājums. Vai ilgi būs jāgaida līdz trešajam?". 

1. decembra ziņu pārraides “Šeit un tagad” laikā raidījuma vadītājs Aleksejs Korosteļovs, runājot par smago situāciju, kādā nonāk daudzi Krievijas armijā mobilizētie, teica šādus vārdus: “Daudzi gadījumi, par kuriem uz mūsu pastu un “Telegram” botu atrakstījuši [mobilizētie], ieguvuši publicitāti, un mēs ceram, ka daudziem karadienestā esošajiem esam varējuši palīdzēt. Piemēram, ar apgādi un vienkārši elementārām ērtībām frontē.”

Izteikumi “Doždj” ēterā radīja viļņošanos sabiedrībā, taču lielu rezonansi soctīklos raisījis TV3 žurnālista Edija Boša paustais kā atbilde "Doždj" dzirdētajiem izteikumiem.

Artūrs: Ļoti pareizi, taču es vienlaikus ceru, ka tas tiks pateikts Dožģa darbiniekiem acīs, jo viņi taču sēž TV3 telpās.

Guna: Šis teksts ir absolūti leģendārs, vēstures grāmatās ierakstāms

Tipa: Ļoti izcili un pareizi pateica. Uzsverot katru vārdu un tā būtību! Malači!
Riks: Malači! Perfekti! Ar subtitriem angliski, pls!
Biruta: Visu cieņu! Teksta autoram un Edijam Bošam. Tik precīzi un patiesi.
Vanda: Paldies par Jūsu nostāju! Ideāli pateikts!
Hanz: 10/10 Precīzi,ļoti nosvērti un ar perfektu dikciju. Neviena lieka vārda.
Dāvis: Bez vārdiem. Precīzi. Beidzot kaut kāda veselā saprāta deva. Visu cieņu Edijs Bošs.
Ints: Spēcīgi! Paldies,ka sapurināja nu jau kara pieradumā ieslīgušos latvju bāleliņus! Tas bija vajadzīgs!
Kaspars: Edijs Bošs nedaudz sapurināja tos latviešu prātus, kas jau tik ļoti “pieraduši” pie tā, kādas zvērības pastrādā okupanti. Paldies! Mums biežāk vajadzētu atsaukt atmiņā tās sajūtas kādas bija pirmajā dienā, jeb 24.02.22, lai nezaudēt realitātes sajūtu kādā mēs atrodamies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas