Medijs: Pirms kontakta ar Putinu, cilvēkiem jāiztur konkrētas pārbaudes

tautaruna.lv 9.jūlijs 2022, 10:46
 
Scanpicx
Pirms 9. maija aptuveni 400 cilvēku, tostarp veterāni, divas nedēļas pavadīja karantīnā Maskavā, lai paspiestu roku vai vienkārši tuvinātos Putinam, raksta izdevums. Karantīna notika divās Maskavas centra viesnīcās - pieczvaigžņu "Zelta gredzenā" un četrzvaigžņu viesnīcā "President Hotel", ziņo portāls "BBC".

"Ne iebrukums Ukrainā, ne četras vakcinācijas pret koronavīrusu, ne pandēmijas pavājināšanās neatcēla karantīnu tiem, kas saskaras ar Vladimiru Putinu. Piloti un ārsti regulāri sēž izolācijā. Lai piekļūtu "tīrajai zonai", simtiem cilvēku četras reizes iztur PCR testus un divas reizes pārbauda antivielas pret koronavīrusu. Viņi veic arī papildu pārbaudes - gripai, stafilokokam un tārpiem, " raksta portāls BBC.

Pirms gada jau tika ziņots par bezprecedenta karantīnu visiem, kas kalpoja Putinam vai bija ar viņu ciešā kontaktā.

Kā ziņo BBC, cilvēki, kas ieskauj Putinu, ne tikai atrodas karantīnā, bet arī iziet dažādus testus. Šos laboratorijas pētījumus "sanitāri epidemioloģiskajiem nolūkiem" iegādājas Valsts prezidenta kanceleja.

Kanāls Baza Telegram 2022. gada februārī, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, ziņoja, ka prezidentam tuvu stāvošām amatpersonām bija jāiziet izkārnījumu pārbaudes, kurās tika apgalvots, ka amatpersonām šīs pārbaudes ir jāiztur vairākas reizes nedēļā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

pretendentam uztaisa klizmu un tad pakaļu noprovē šoigu uzliek zieģeli un tikai tad putins bunkurā sāk mieloties

9.jūlijs 2022, 18:30 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:36

Jaunākās diskusijas