"Facebook" tiešraides laikā nogalina sociālo mediju zvaigzni

tautaruna.lv 9.jūlijs 2022, 13:18
 
pexels.com
ASV, Mičigānā, notikusi nežēlīga slepkavība. Trīs cilvēki "Facebook" tiešraides laikā nogalinājuši soctīklu zvaigzni, ziņo "People".

28. jūnijā ap pulksten 11:00 Mičigānas policija saņēma vairākus zvanus no satrauktiem cilvēkiem.

Policijai tika ziņots, ka "Facebook" tiešraides laikā ir notikusi slepkavība, nogalināta vietējā soctīklu slavenība.

Dzīvību tiešraides laikā zaudēja 46 gadus vecais Terils Smits.

Kā vēsta liktenīgās tiešraides skatītāji, tad starp Terilu un kādu komentētāju izcēlās strīds. Komentētājs draudēja Terilam.

Kā skaidro bojā gājušā vīrieša māte, tad konflikts izcēlās pēc tam, kad Terils publiski pasmējās par kādu video, kurā redzams kautiņš. Terils pasmējās par puisi, kurš tiek sists. Viņa ģimene to uzzināja un nebija apmierināta. Piekautā vīrieša ģimene tiešraides laikā esot draudējusi Terilu nogalināt.

"Kamēr Terils no sava Facebook profila straumēja tiešraide, apšaudi dzirdēja/redzēja daudzi," pauž policija. Policija min, ka slepkavību dzirdēja vairāki tūkstoši cilvēku. Tiek ziņots, ka slepkavas Terila virzienā raidīja 30 šāvienus.

1. jūlijā policija aizturēja trīs cilvēku grupu, turot viņus aizdomās par paveikto slepkavību. Aizturēts ir 24 gadus vecs vīrietis un divas sievietes. 41 gadus vecā Marita Bonnere un 25 gadus vecā Džermija Kastiona tiek turētas aizdomās par slepkavības organizēšanu un veikšanu, vēstīts policijas paziņojumā.

Terils "Facebook" iemantoja popularitāti veidojot tiešraides un paužot ļoti atklātu viedokli par dažādām tēmām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas