Jaunietis slavas dēļ paveic baisu noziegumu

tautaruna.lv 5.jūnijs 2022, 12:17
 
AFP/Scanpix/Leta
Pirms pāris gadiem Teita galerijā Londonā notika baiss incidents. Jaunietis pa desmitā stāva logu izmeta septiņus gadus vecu bērnu. Par spīti ārstu sliktajām prognozēm bērnam izdevies atlabt, ziņo "The Sun".

Baisais incidents notika 2019. gadā. 17 gadus vecais Džontijs Braverijs atzina, ka ir centies izdarīt slepkavību. Viņš pa desmitā stāva logu izmeta nepazīstamu bērnu.

Viņš tiesā pauda, ka bija devies uz Teita galeriju ar nodomu kādam nodarīt pāri, lai varētu sevi ieraudzīt televīzijas ziņās.

Šobrīd kopš šausminošā incidenta ir apritējuši trīs gadi. Par spīti ārstu sliktajām prognozēm, bērns ir turpina atveseļoties.

Septiņu gadus vecais bērns pēc piedzīvotajām šausmām bija salauzis gan muguru, gan ekstremitātes, kā arī piedzīvojis smadzeņu asiņošanu. Viņš aptuveni divus mēnešus aizvadīja slimnīcas reanimācijas nodaļā. Puisēns nespēja ne runāt, ne ēst. Viņš ar tuviniekiem sazinājās vien ar smaidu.

Šobrīd vecāki ir ļoti lepni par savu dēlu, jo ir redzami ievērojami uzlabojumi. Beidzot pēc vairākiem gadiem zēns ir spējīgs pamest gultu un ar ratiņkrēsla palīdzību doties laukā. Šobrīd zēns turpina rehabilitāciju.

Vecāki ir lepni par zēna neatlaidību un motivāciju strādāt pie tā, lai atgriezots atkal normālā dzīvē. Šobrīd viņš cenšas atgūt staigāšanas spējas. "Viņš ilgāk sevi spēj noturēt stāvus un turpina pamazām iegūt līdzvaru. Viņš turpina krist, bet ievērojami mazāk," pauž vecāki.

Pateicoties neatlaidīgam darbam, zēns ir sācis arī mazliet runāt.

Iepriekš ārsti zēnam neprognozēja ievērojamus veselības uzlabojumus. Viņi vecākus gatavoja ļaunākajam, ka bērns vairs nekad nespēs par sevi parūpēties vai runāt.

2020. gadā tiesa Džontijam piesprieda mūža ieslodzījumu.

Brīdī, kad Džontijs pa desmitā stāva logu (aptuveni 30,48 metru augstumā) izmeta mazo zēnu, viņš tikai pasmējās un uz to noskatījās. Vēlāk viņš kādam galerijas darbiniekam atzina, ko ir izdarījis. "Es domāju, ka esmu kādu noslepkavojis, es tikko kādu izmetu ārā pa logu."

Kā tiek ziņots, tad Džontijam ir garīgās veselības problēmas. Viņš skaidroja, ka pa logu izmetis mazo zēnu, jo dzirdējis savā galvā balsis, kas aicināja savainot vai nogalināt kādu svešinieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas