3 depresīvākās zodiaka zīmes

tautaruna.lv 4.decembris 2021, 9:33
 
unsplash.com
Šīm trim zodiaka zīmēm pēc astrologu domām pastāv vislielākā iespēja saskarties ar depresiju, vēsta portāls "Yourtango".

Vēzis

Vēži ir ļoti emocionāli cilvēki. Viņi mēdz uztvert lietas saasināti, tāpēc bieži ir nelaimīgi. Tieši tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv vislielākā nosliece uz depresiju. Vēži ir ļoti paškritiski, tāpēc depresīvas domas nereti ir saistītas ar viņu izskatu. Ja Vēži pieņem sevi un ir gatavi strādāt ar savām problēmām, viņiem ir viegli uzveikt depresīvās domas.

Svari

Svariem ļoti patīk kontrolēt situāciju. Ja kaut kas nenotiek pēc viņu prāta, tad viņi ātri vien kļūs bēdīgi un aizkaitināti. Viņu neizlēmīgais raksturs bieži ietekmē arī viņu emocijas, kas var radīt apjukumu. Brīžos, kad ikdiena ir saspringta, Svari ātri zaudē kontroli, kas ilgstošā laika periodā var rezultēties ar depresiju un trauksmi.

Zivs

Visbiežāk Zivis jūtas īpaši nomāktas, ja rodas problēmas ģimenē. Nesaprašanās ģimenes locekļu starpā Zivis ļoti ietekmē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti patīk kārtība un mierīga dzīve, tāpēc pat nelielas domstarpības viņus var "izsist no sliedēm". Konflikti tuvāko cilvēku starpā var izraisīt depresiju. Viņi vēlas, lai ģimene būtu perfekta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas