FOTO: "Nē. Jau septembrī"; latvieti pārsteidz pirmais sniegs

tautaruna.lv 24.septembris 2021, 11:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Netipiski gadalaikam, Islandi ir pārsteidzis pirmais sniegs. Latviete, kura mitinās Islandē, dalījusies ar kadriem, kas pārāda to, ka šajā valstī rudens uz mirkli ir atkāpies un ir iestājusies ziema.

"Fokk. Nē. Jau septembrī," ne visai priecīga par redzēto bija Ilze, kura ievietoja fotogrāfijas "Twitter".

Tikmēr kāds cits sociālā medija lietotājs publicēja visai vasarīgu fotogrāfiju, parādot, ka Īrijā šobrīd ir pavisam pretēji laika apstākļi. Ierasti Īrijā ir lietains, apmācies laiks, taču šobrīd tur var baudīt sauli un patīkamu siltumu.

Savukārt kāda Somijā dzīvojoša sieviete atzina, ka ir priecīga, ka septembris šajā valstī ir visai saulains, lai gan dažviet ir jau uzsnidzis sniegs. Jau iepriekš vēstījām, ka 14. septembrī Somiju ir pārsteigusi ziema.

"Es arī šogad brīnos, ka Somijas septembris tāds mīlīgs un saulains, tfu tfu tfu, tiesa gan, mēs dienvidos, ziemeļos sniegs jau bijis. Toties pagaidām nav dienvidu rudens lietusgāzes."

Kamēr Islandē ir iestājusies ziema un Īrija bauda siltos laika apstākļus, kāds "Twitter" lietotājs dalījās ar saviem laika apstākļu novērojumiem tepat Latvijā.

Jau vēstīts, ka Latvijā, sākot ar svētdienu, laikapstākļus noteiks anticiklons, tādēļ nav gaidāmi nokrišņi un biežāk uzspīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Sestdien brīžiem līs, bet pēcpusdienā vairs tikai vietām gaidāms īslaicīgs lietus un mākoņu kļūs mazāk. Svētdien un nākamās nedēļas pirmajā pusē nav gaidāmi nokrišņi, mākoņu daudzums būs mainīgs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas