Nogalinātās 6 gadus vecās meitenes māte publicē emocionālu ierakstu

tautaruna.lv, Rita Lazda 10.jūlijs 2018, 18:14
 
PA Wire/PA Images/ SCANPIX
Aptuveni pirms nedēļas vairākus pasaules medijus pāršalca ziņa, ka dažas stundas pēc savas pazušanas Skotijai piederošajā Bjūtas salā atrasta nogalināta sešus gadus vecā Aleša Makhaila. Tikai vairākas dienas pēc notikušā viņas māte Džordžīna sociālajā tīklā facebook publicējusi emocionālu ierakstu.
Vēlos pateikties katram salas iedzīvotājam par to, ko jūs darat manas ģimenes un dārgās meitas labā.

Džordžīna savu ierakstu sākusi ar pateicību salas iedzīvotājiem, kuri grūtajā brīdī spējuši ģimeni atbalstīt. Viņa arī paudusi nožēlu, ka nav spējusi apmeklēt Bjūtas salā meitai organizēto piemiņas pasākumu, vēsta "The Mirror."

SCANPIX

"Vēlos pateikties katram salas iedzīvotājam par to, ko jūs darat manas ģimenes un dārgās meitas labā. Viņa uz mums lūkosies ar savu plašo smaidu un leposies ar katru no jums, kurš palīdzējis viņai, man, viņas tētim, vecvecākiem."

"Viņa vienmēr teica, ka brīdī, kad izaugs, būs tikpat stipra kā es. Aiz manis šobrīd stāv visa pasaule un palīdz būt stiprai un cīnīties, paldies," raksta nogalinātās meitenītes māte.

Jau vēstījām, ka par sešgadīgās Alešas pazušanu tuvinieki ziņoja pirmdienas rītā, plkst 6.25, bet ap deviņiem atrada bērna mirstīgās atliekas. Viņas ķermeni atrada netālu no vecvecāku mājām. Aizdomās turamo aizturēja trešdienas naktī un viņš joprojām atrodas apcietinājumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas