Trīs bērnu tēvs negaidītu dzemdību komplikāciju dēļ zaudē mīļoto sievu

tautaruna.lv 10.jūlijs 2018, 15:20
 
Pixabay
Tā bija parasta ķeizargrieziena procedūra, un iepriekš 32 vecā Bekija Perija bija pie lieliskas veselības, tomēr pēdējā bērna dzemdības ģimenei nesa briesmīgu traģēdiju, vēsta “The Mirror”.

Laižot pasaulē savu dēliņu Hadsonu, Bekija ieslīdēja komā un sāka cīniņu par savu dzīvību. Bijusī medicīnas māsa komā pavadīja trīs dienas, iekams tika nolemts atslēgt viņu no dzīvību uzturošajām sistēmām

Sievietes vīrs, 32 gadus vecais Brets, tagad palicis kā ģimenes vienīgais apgādnieks. Viņa rūpēs tagad ir 9 gadus vecais Eštons, piecgadīgā Dolčija Bella un nupat dzimušais Hadsons.

“Bekija bija vesela. Viņa devās uz slimnīcu, lai laistu pasaulē bērniņu, bet tagad viņas vairs nav. Tas nav reāli,” sajūtās dalās atraitnis. “Augšstāvā aizvien atrodas viņas soma. Es pat nevēlos atvēr viņas skapi.”

“Katru vakaru es nolieku bērnu gulēt, un dodos pie miera kopā ar viņiem, jo vairs nav Bekijas ar ko parunāt. Vairs nav neviena, ar ko kopā pasēdēt un dalīties klusumā,” skumst Brets.

Pāris bija kopā jau kopš pusaudža gadiem. Bekijas nāve ģimeni ir satriekusi, jo iepriekšējās grūtniecības bija normālas un arī šī nesagādāja nekādas problēmas.

Brets bija kopā ar Bekiju, turot sievas roku, kamēr viņa laida pasualē abu trešo bērniņu. Viņa pasmaidīja, un tad viņas stāvoklis strauji pasliktinājās. Viņai pat nebija iespēja paturēt rokās savu dēliņu.

Pāra bērni attiecās no iespējas redzēt māmiņu vēl pēdējo reizi, jo vēlējās saglabāt viņu atmiņās priecīgu un dzīvu, nevis piesietu pie slimnīcas gultas;.

Brets tagad audzina bērnu ar palīdzību no Bekijas vecākiem, viņas trim māsām, paša vecākiem un radiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:03

Jaunākās diskusijas