Pāris ar 28 gadu starpību: Vecums ir tikai skaitlis!

tautaruna.lv 10.jūlijs 2018, 22:20
 
Pixabay
Nadīna Trana un Stīvens Kērlijs saskatījās pirms gada Čikāgā un uzreiz viens otram iepatikās, lai gan Stīvenam bija 55, bet Nadīnai - 27, raksta “Daily Star”.

Nadīnai, kura ir uzņēmēja, sākumā iepatikas ugunsdzēsēja grumbas un muskuļainais augums, kamēr viņu piesaistīja jaunietes entuziasms. Kopš iemīlēšanās viņu attiecības gājušas gludi, lai gan abi nenoliedz - jaunam satiekot vecu neiztikt bez komunikācijas kļūdām. Vecums gan ne mirkli nav sagādājis problēmas.

“Mana ģimene bija šokēta un joprojām mēģina tik pāri tam, kamēr Stīva ģimene mani jau ir pieņēmusi,” stāsta Nadīna, kura audzina arī 18 mēnešus vecu meitiņu Keitu.

“Mīlestība nāk visos izmēros, lielumos un vecumos. Netiesa attiecības fotogrāfiju vai vecuma dēļ. Vispirms iepazīsties ar visu stāstu,” saka jaunā sieviete.

“Keita pie mums nav visu laiku, tādēļ, kad esam kopā un esam uz laivas, tie ir lieliski brīži,” neslēpj Nadīna. “Visgrūtāk ir ar komunikāciju. Man patīk sarakstīties, bet Stīvs grib satikties vai runāt pa telefonu. Vecais satiekas ar jauno komunikācijā.”

Pārim patīk izmēģināt jaunus restorānus, ceļot, trenēties un fotografēties kopā. Par spīti lielajai vecumu atšķirībai, abi saņem arī atbalstu no citiem.

“Kad cilvēki mūs uzrunā, viņiem ir labas lietas, ko teikt. Mēs īsti neesam dzirdējuši neko sliktu, un tie, kuri gribētu teikt ko negatīvu, neteiktu mums to tieši acīs,” saka Nadīna. “Mēs neesam savādāki kā citi pāri. Mums patīk kopā ēst, trenēties, tikties ar draugiem un ģimeni, kopā iepirkties, dzīvot, braukt ar laiku. Mēs esam tādi paši kā citi pāri.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas